Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Детоксикатори- китай "пречисти своето тяло!" /йонна терапия/

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО (йонна терапия)
(Възстановяване нормалната жизненост и функционалност
на човешкия организъм при домашни условия)

ДЕТОКСИКАТОРЪТ е високотехнологичен китайски уред, който чрез водна детоксикация (йонна терапия) спомага за пречистване на човешкия организъм от вредните вещества (токсини, шлаки и др.). Може да го използвате при домашни условия, тъй като не изисква някаква специална квалификация или специализация.

При съвременния начин на живот е неизбежно попадането на отровни вещества в нашия организъм чрез хранителните продукти, водата, замърсения въздух и т.н. Всеки от нас носи в тялото си токсини от 3 до 20 кг., в зависимост от начина на живот. Токсините се акумулират в кръвоносната и лимфната системи, във вътрешните органи и в кожата. Натрупаните в организма шлаки, токсини и много други отровни вещества са причина за редица хронични заболявания.

На базата на научно откритие, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 г- е разработен оригинален метод за апаратна йонизация на водата, възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките в организма и извличане на натрупаните в тях токсини (отровни и вредни вещества)

Уредите “А-03” и “А-04” (Китай) представляват система за прeчистване
/детоксикация/ на организма, т.е. възможност за извличане на вредните вещества натрупали се в нашето тяло.

Същността на йонната водна терапия (детоксикация) се заключава в следното: стъпалата на краката /до глезените/ се потапят в леген с вода, в който е разтворена “щипка” сол; между краката е потопен електрод, свързан с детоксикатора, който йонизира водата и през порите на стъпалата навлизат отрицателно заредени йони в организма, възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделянето на натрупаните в тях токсини. Това води до възстановяване нормалната работа на органите нормализиране стойността на РН.

При 30-минутната процедура, водата от бистра и безцветна се оцветява в плътен тъмен цвят и множество тъмни частици. Цветът зависи от това кои органи или системи е засегнала болестта, или къде са натрупани токсините (бъбреци, черен дроб и т.н.) и какво е било заболяването (ревматизъм, подагра, простата и т.н.).

Достатъчни са 10-12 до 14 процедури (общо за 5-6 седмици )за да се прочисти тялото. За лица до 50 г. се препоръчват процедури през два дни, а за лица над 50 г. и различни хронични заболявания – през три дни или два пъти седмично и след това резултатът се поддържа един път на 10-14 дни.

Уредът има размери: 400х110х230 мм, тегло 3,5 кг. и се съхранява в малко луксозно метално куфарче.

Препоръчва се уредът да се ползва от хора с постоянно напрежение при работа, страдащи от стрес и нервно изтощение, употребяващи алкохол и цигари, хора работещи в замърсена среда, пациенти с наднормено тегло, с повишено кръвно налягане, страдащи от диабет, хипертония, заболяване на бъбреците, възпаление на ставите и др. и при необходимост от общо тонизиране и освежаване на организма.

Не се препоръчва йонна терапия на пациенти с пейсмейкъри или др.имплантирани устройства с батерии и пациенти с трансплантирани органи; в ранния следоперационен период; при повишена температура и остри възпалителни заболявания; при открити рани на краката; при бременни и кърмящи жени и деца до 8 годишна възраст.

При смяна на сезоните се препоръчва извършването на детоксикация, както на болни, така и на здрави хора.

Уникалната система за водна детоксикация (йонна терапия) на организма Ви дарява здраве и спомага за:

- извличане на токсините, отровите и тежките метали от организма и
премахва излишните мазнини;
- активира се дейността на клетките и тъканите на организма и се повишава
активността на мозъка;
- подобрява се паметта и качеството на съня;
- запазва холестерола на необходимото ниво;
- възпрепятства образуването на плаки в кръвоносните съдове;
- нормализира кръвното налягане и кръвната захар;
- пречиства черния и белите дробове и бъбреците;
- премахва бръчките, акне и др. кожни проблеми;
- пречиства костната система и мускулите;
- подобрява потентността;
- чувствително облегчаваа болките;
- стимулира се вегетативната нервна и имунна системи;

След детоксикация на организма човек усеща особена лекота, сънят му се подобрява, става дълбок и по-спокоен, торбичките под очите и тенът се изчистват.

ЦЕНА 590 лв. (с пъти по-ниска, спрямо подобни уреди !).

Забележка: предлага се детоксикатор с възможност за едновременно обслужване на двама пациенти. ЦЕНА 790 лв.

ОСНОВЕН КОНСУМАТИВ: ЕЛЕКТРОДИ със срок на използване 20 ч. или 40 процедури, ЦЕНА 49 лв.; от 5 до 10 бр.- 45 лв. и над 10 бр.- 40 лв. и по договаряне за по-големи количества

София, пазар “Борово”, павилион 12 (срещу супермаркет “Европа”)
ЗА ПОРЪЧКИ:
или изпращане по куриер с наложен платеж и получаване на следващия ден.
Цена:590.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 09 нoeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 07 фeвруaрu 2010 г.
* Обявата е разгледана 1622 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Магнитни наколенки на д-р ливайн ** от 60 лв. на 28 лв. 
Други, гр. София
МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ НА Д-р ЛИВАЙН- САЩ ** ПРЕМАХВАТ БОЛКАТА В КОЛЯННАТА СТАВА; ** ПОДПОМАГАТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО ПРИ ТРАВМИ; ** ПОДХОДЯЩИ ПРИ СПОРТНИ ПРЕТОВАРВАНИЯ; ** ...
Вибро плейт- Фитнес уред от ново поколение! 
Други, гр. Пловдив
Вибро плейт- Фитнес уред от ново поколение! Дали има нещо по-хубаво от това фитнес залата да дойде във вашият дом, във ...
Хит! ново! отслабнете 3-6 кг. за седмица! как?**от 28 на 4, 80 лв. ! - обяви Търговия / Стоки 
Други, гр. София
НОВО! СВЕТОВЕН ХИТ! ОТСКОРО И У НАС! ИЗНЕНАДВАЩИ РЕЗУЛТАТИ! ОТСЛАБНЕТЕ СЪС СИЛИКОНОВИ МАГНИТНИ ПРЪСТЕНИ ЗА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА (шоково намаление за 2 бр. 4, 80 лв. за 4 бр. 8 лв. !) ** ...
Светеща чешма според температурата на водата * 
Други, гр. София
Приставка за чешма оцветяваща водата според температурата С тази необичайно интересна приставка ще внесете изключително приятна атмосфера в ...
Намерете любимите си аромати 
Други, гр. Бургас
Дамски и мъжки парфюми с доказан произход и качество. Козметика за лице и тяло и още много козметични продукти. При нас ще намерите ...