Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

електронна цигара -3то поколение

Ползването на електроннен вариант цигара ви дава правото да я пушите навсякъде и по всяко време, а и да си доставите удоволствието което заслужавате. При това на приемлива цена и без да пречите на хората около вас!


- Това е пълен комплект за двама, а е направен така , вероятно защото в лошите ни навици, ни придружават хората, които обичаме най-много!

Комплекта е напълно достатъчен и не се налага да купувате допълнителни аксесоари!
Комплекта съдържа:
Електронни цигари - 2 бр. (това са сложни дълготрайни електронни устр. )
Пълнители - 10 бр. (тип средно силни)Пълнителите обикновенно са с ефекта на кутия цигари;
Зарядно за автомобил ; кабел, с USB накрайник
Зарядно за ел. мрежа;
Ръководство

Всяка цигара е високо технологичен продукт и съдържа - управляващ електронен блок, литиеви акумулаторни батерии от висок клас, светлинен индикатор в предна част и нагряващ елемент, Така описаните части са поместени в корпус от качествена неръждаема стомана и на свой ред са поместени в пластмасов корпус визуално еднакъв с цигара размер"кинг сайз"- 96 мм.
- На мястото на филтъра на обичайната цигара е поместен "пълнител", който може да съдържа тютюн, добавки, ароматизатори и т. н. придава индивидуален вкус и удовлетворява никотиновият глад.
Освен обичайните функции , управляващият блок на конкретният модел има брояч измерващ 12 всмуквания(колкото е стандартната никотинова цигара)и подаващ ясен сигнал(3 бързи по-ярки пресветвание) , така че човек да може да спре да "пуши, след като е изконсумирал една цигара".
Моля вижте на малките снимки цигара разгломепа на основните си части!

Цигарата е нова. Тествана е и е работеща.
Като технологичен продукт е от ново поколение, поради което има подобрени редица функционални показатели, а цената й е по-ниска от обичайната за родните пазари.

Като допълнително аксесоари и консумативи предлагам - пълнители (в к-кт по 10 бр на цена 12 лв) и табакери(метални корави)
тел. : 0878 712834
Цена:75.00 лв.
Местонахождение:гр. Пловдив
Обявата е публикувана на: 14 мaй 2009 г.
Валидност на обявата: 13 юнu 2009 г.
* Обявата е разгледана 391 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява