Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Хит в риболова! богат улов с „лодка-самосвал” за захранка с дистанционно управление!

МЕЧТАТА НА РИБАРЯ! „ЛОДКА-САМОСВАЛ”
ЗА ЗАХРАНКА НА РИБАТА С ДИСТАНЦИОННО
УПРАВЛЕНИЕ- ГАРАНЦИЯ ЗА БОГАТ УЛОВ!

*** МЕЧТАТА НА РИБАРИТЕ- „ЛОДКА-САМОСВАЛ” С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕНАСЯ ДО 500 м ЗАХРАНКА (до 0, 5 кг. ) И БОГАТ УЛОВ, КАТО ВЛАЧИ ВЪДИЦАТА/ТЕ/ С РИБА/И/ ДО 2, 5 кг. КЪМ БРЕГА!
*** ЛОДКАТА ИМА РАЗМЕРИ: 675Х200Х210 мм; ТЕГЛО 4, 250 кг. (със захранката); РАЗВИВА СКОРОСТ ДО 1 м/сек. И ВРЕМЕ ЗА РИБОЛОВ ПРИ ЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ НА АКУМУЛАТОРА ДО 3 часа!

Феноменално! Едва ли изобретяването на дистанционното за телевизора е предизвикало такъв фурор, както ХИТА В РИБОЛОВА: дистанционно управление на „лодка-самосвал” за транспортиране до 0, 5 кг. захранка на разстояние до 500 м, с гаранция за богат улов на риба.
Корабчето представлява радиоуправляема миниатюрна лодка за дистанционно транспортиране на захранката на разстояние до 500 м, както и за богат улов с привързаната към него въдица и възможност за влачене на риба до 2, 5 кг. към брега.
Няма рибар по света, който да не мечтае за подобна „джаджа” в своя арсенал, която да управлява от брега и да му осигурява богат улов, докато пие поредната си бира, както и да му предоставя максимално удоволствие и незабравими мигове и емоции по време на риболова.
Корабчето е снабдено със своеобразен „самосвал”, в който могат да се поставят както пелети, протеинови топчета, кюспе, царевица, както и най-различни готови риболовни смески-захранки.
Корабчето е съоръжено със светлини за навигация при мъгла или нощно време.
Корабчето има размери: 675х200х210 мм, тегло 1, 2 кг. (4, 250 кг. със захранката и акумулатора) и развива скорост до 1 м/секунда. Ел. захранването на двата двигатела с редукторе с акумулаторна батерия 12 V, 4. 3 Ah и с индикация за ниско напрежение. С едно зареждане на акумулатора времето за риболов с лодката-самосвал е около 3 часа.
Дистанционното (предавателя) се захранва с 9-волтова батерия и позволява насочване на корабчето напред, наляво и надясно; има светлини указващи посоката на движение (напред, наляво или надясно); издигане (разтоварване на захранката) и прибиране „кофата на самосвала”. Антената на корабчето е с дължина 258 мм.

Риболовът с предлаганото корабче-самосвал, както и с др. подобни лодки могат да се видят в Интернет на следните видеоклипове:

Сертификат СЕ. Гаранция 1 г.

ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу супермаркет "Европа")
или се изпраща по куриер с наложен платеж; такса 15, 40 лв. до
поискване и 19, 30 лв. на адрес и получаване на следващия ден
Цена:390.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 07 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 07 мaрт 2010 г.
* Обявата е разгледана 1664 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Онлайн магазин за луксозни маркови парфюми 
Други, гр. Бургас
Парфюми и козметика от , богат избор на оригинални маркови парфюми с гарантирано качество и произход. Реномирани световни марки, открийте ...
Хит! ново! отслабнете 3-6 кг. за седмица! как?**от 28 на 4, 80 лв. ! 
Други, гр. София
НОВО! СВЕТОВЕН ХИТ! ОТСКОРО И У НАС! ИЗНЕНАДВАЩИ РЕЗУЛТАТИ! ОТСЛАБНЕТЕ СЪС СИЛИКОНОВИ МАГНИТНИ ПРЪСТЕНИ ЗА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА (шоково намаление за 2 бр. 4, 80 лв. за 4 бр. 8 лв. !) ** ...
Биде - Приставка биде за топла и студена вода с 2 дюзи - обяви Търговия / Стоки 
  
Други, гр. София
Приставка биде за топла и студена вода с 2 дюзи – с удобна, елегантна странична метална ръкохватка-смесител за едновременно управление на температурата и ...
 
Други, гр. София
Дробометни камери за почистване на детайли от ръжда и масло Предназначение: Методът дробоструене е предназначен за почистване преди боядисване от ръжда и ...
Умна кана за здравословни топли напитки 
Други, гр. София
Освен за кипване, служи и за пречистване и достигане на водата до температура, подходяща за съответна билкова, медена, чаена или друга напитка. ...