Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Хит в риболова! богат улов с „лодка-самосвал” за захранка с дистанционно управление!

МЕЧТАТА НА РИБАРЯ! „ЛОДКА-САМОСВАЛ”
ЗА ЗАХРАНКА НА РИБАТА С ДИСТАНЦИОННО
УПРАВЛЕНИЕ- ГАРАНЦИЯ ЗА БОГАТ УЛОВ!

*** МЕЧТАТА НА РИБАРИТЕ- „ЛОДКА-САМОСВАЛ” С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕНАСЯ ДО 500 м ЗАХРАНКА (до 0, 5 кг. ) И БОГАТ УЛОВ, КАТО ВЛАЧИ ВЪДИЦАТА/ТЕ/ С РИБА/И/ ДО 2, 5 кг. КЪМ БРЕГА!
*** ЛОДКАТА ИМА РАЗМЕРИ: 675Х200Х210 мм; ТЕГЛО 4, 250 кг. (със захранката); РАЗВИВА СКОРОСТ ДО 1 м/сек. И ВРЕМЕ ЗА РИБОЛОВ ПРИ ЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ НА АКУМУЛАТОРА ДО 3 часа!

Феноменално! Едва ли изобретяването на дистанционното за телевизора е предизвикало такъв фурор, както ХИТА В РИБОЛОВА: дистанционно управление на „лодка-самосвал” за транспортиране до 0, 5 кг. захранка на разстояние до 500 м, с гаранция за богат улов на риба.
Корабчето представлява радиоуправляема миниатюрна лодка за дистанционно транспортиране на захранката на разстояние до 500 м, както и за богат улов с привързаната към него въдица и възможност за влачене на риба до 2, 5 кг. към брега.
Няма рибар по света, който да не мечтае за подобна „джаджа” в своя арсенал, която да управлява от брега и да му осигурява богат улов, докато пие поредната си бира, както и да му предоставя максимално удоволствие и незабравими мигове и емоции по време на риболова.
Корабчето е снабдено със своеобразен „самосвал”, в който могат да се поставят както пелети, протеинови топчета, кюспе, царевица, както и най-различни готови риболовни смески-захранки.
Корабчето е съоръжено със светлини за навигация при мъгла или нощно време.
Корабчето има размери: 675х200х210 мм, тегло 1, 2 кг. (4, 250 кг. със захранката и акумулатора) и развива скорост до 1 м/секунда. Ел. захранването на двата двигатела с редукторе с акумулаторна батерия 12 V, 4. 3 Ah и с индикация за ниско напрежение. С едно зареждане на акумулатора времето за риболов с лодката-самосвал е около 3 часа.
Дистанционното (предавателя) се захранва с 9-волтова батерия и позволява насочване на корабчето напред, наляво и надясно; има светлини указващи посоката на движение (напред, наляво или надясно); издигане (разтоварване на захранката) и прибиране „кофата на самосвала”. Антената на корабчето е с дължина 258 мм.

Риболовът с предлаганото корабче-самосвал, както и с др. подобни лодки могат да се видят в Интернет на следните видеоклипове:

Сертификат СЕ. Гаранция 1 г.

ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу супермаркет "Европа")
или се изпраща по куриер с наложен платеж; такса 15, 40 лв. до
поискване и 19, 30 лв. на адрес и получаване на следващия ден
Цена:390.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 07 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 07 мaрт 2010 г.
* Обявата е разгледана 1637 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

„АКВА ФОРМ” – аксесоари за баня от масивен месинг 
Други, гр. София
„АКВА ФОРМ” са марка български аксесоари за баня, произведени от масивен месинг. Аксесоарите ни съчетават отлична функционалност, модерни ...
Музикален магазин Русинов 
Други, гр. София
Богат избор от цигулки, виоли, виолончели, контрабаси, калъфи, мандолини, колофони, китари, аксесоари, барабани, кожи, тарамбуки, ...
Здраве: хит! намали кръвното с титанова магнитна гривна ** - обяви Търговия / Стоки 
Други, гр. София
НОВО! СВЕТОВЕН ХИТ! ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС! НАМАЛИ ВИСОКОТО КРЪВНО С ТИТАНОВА МАГНИТНА ГРИВНА ** НАМАЛЯВА ВИСОКОТО КРЪВНО, ВЪЗДЕЙСТВА ...
Чудото алкална „жива” вода ** 
Други, гр. София
СВЕТОВЕН ХИТ ЗА ЗДРАВЕТО! НЕОБХОДИМОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ! СТИК ЧУДО ЗА ЕВТИНА АЛКАЛНА („ЖИВА”) ВОДА ALKALINE STICK ** СТИКЪТ ...
Коледна украса 
Други, гр. Стара Загора
Интернет магазин, предлагащ богат асортимент от коледни стоки. Търговия на едро и дребно с коледна украса, коледни играчки, ...