Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Набиране на текст

Набирам текстове на кирилица. Може и на английски език, ако оригинала е вярно написан. Изготвям таблици на Excel и презентации на Power Point, владея десетопръстната система на писане.
За срок от 7 дни цената на страница е 0, 70лв. ; за 6 дни - 0, 80лв. ; за 5 дни - 0, 90лв. ; за 4 дни - 1, 00лв. ; за 3 дни - 1, 20лв. ; за 2 дни - 1, 30лв. ; за 1 ден - 1, 50лв. ; до 12 часа - 1, 70лв. ; до 2 часа - 1, 80лв. ; ведтага - 2, 00лв.
Титулна страница, уверение - 0, 50лв. ; графика - 0, 50лв. /бр. ; схема - 0, 50лв. /бр. (цената зависи от сложността на схемата); формула - 0, 15лв. /бр. ; бележка под линия - 0, 15лв. /бр. ; таблица - до 60 клетки - 0, 50лв. /бр. , от 60 до 120 клетки -1, 00лв. /бр. и т. н.
За корекции на страница (правописни грешки, форматиране и др. ) - 0, 15лв.
За нечетливи почерци и нерабираеми препратки цената се увеличава с 30%, като ще бъдете уведомени преди приемане на поръчката.
В случаите, в които желаещите за работа с мен не са от моя град получаването на материалите може да се получи по интернет (skype;e_mail) като самите материали се сканират и ми се пратят, заплащането ще се осъществи по банков път.
В случаите, в които желаещите за работа с мен са от моя град ще се уточним на момента как ще бъде по-удобно и за двете страни да се процедира.
При проявен интерес мога да изпратя писан от мен материал.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. Благоевград
Обявата е публикувана на: 03 нoeмврu 2017 г.
Валидност на обявата: 04 aпрuл 2016 г.
* Обявата е разгледана 2054 пъти

Данни за контакт

За връзка с подателя на обявата използвайте:
0895339446
Skype
di_di_6

Изпрати съобщение

Още обяви...

Още обяви за: набиране  текст

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Информационен агент 
Страхотен нов бизнес проект разширява дейността си в България и чужбина. Работата е свързана с информиране, консултиране и набиране на нови партньори за ...
Работа от дома; онлайн; дистанционна 
Ако и Вие всяка сутрин се събуждате с въпроса: КАК ДА УВЕЛИЧА СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ, БЕЗ ДА ОТСЪСТВАМ ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТ ДОМА? Тогава може би моето предложение ще ви ...
Преводаческа Агенция търси Преводач с Немски Език - обяви Работа 
Преводаческа Агенция търси преводач с немски език за преводи на текст, документи и договори Изиквания: Надеждност, коректност и професионализъм - ...