Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Невероятно! 10 л. ракия само за 3 часа старее с 10 г. ! опитай!

НЕВЕРОЯТНО! 10 л. РАКИЯ само за 3 часа СТАРЕЕ с 10 г. ! Опитай!

НОВО! ИНТЕРЕСНО! НЕВЕРОЯТНО! ЧУДО! СЕНЗАЦИЯ!

УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ЗА УСКОРЕНО СТАРЕЕНЕ (ОТЛЕЖАВАНЕ) НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ВКУСА – ЯПОНИЯ

Не е за вярване! 10 литра ракия само за 20 минути старее (отлежава) с 1 година! Опитай да се увериш!

ВЕЧЕ НЕ СЕ НАЛАГА ДА ЧАКАШ С ГОДИНИ ЗА ОТЛЕЖАЛА ДЪЛГОГОДИШНА РАКИЯ, ВИНО ИЛИ ДРУГА НАПИТКА!

Ултразвуковият уред „Volcano Expert" е първият уред за битово приложение, произведен по японска технология за изкуствено стареене (отлежаване) и пречистване на различни видове алкохолни напитки (ракия, водка, вино, коняк, ликьори и др. ).

Предназначен е за акустична обработка на вода, водни разтвори, течни хранителни продукти (мляко, плодови сокове и др. ), негазирани алкохолни напитки, с цел деэинфекция, подобряване на вкусовите качества и удължаване срока на съхранение.

Мощното ултразвуково поле, създавано при работа на уреда гарантира:
- премахване на вредни интермолекулярни и разграждане на високомолекулни съединения в алкохола;
- активиране процесите на естерификация, които подобряват вкусовите качества, получавани при продължително стареене на алкохола;
- пълна дезинфекция и удължаване срока на съхранение на всякакъв вид течности;

Само 20 минути обработка с уреда, състарява алкохолните напитки с около 1 година и подобрява вкусовите им качества на изцяло нов принцип – кавитационно действие на ултразвуковите вълни.

Чрез ултразвуковата обработка, спиртните напитки могат да се освободят от редица вредни компоненти, които влошават вкусовите и ароматни качества на алкохола. След обработката се намаляват нивата на амилов, изоамилов, изобутилов и пропилов алкохоли.
Това се дължи на много химически реакции, част от които не протичат при традиционното отлежаване.

При обработката се унищожават всички микроорганизми в течността и по повърхността на потопените в нея тела.
Алкохолните напитки, независимо дали са от магазина, или са домашно производство, съдържат вредни вещества, които се отразяват не само върху вкуса, но могат да са опасни и за здравето.
Качеството им се подобрява при многогодишно отлежаване в дървени съдове /бъчви/, но това отдалечава във времето момента, в който питието постига максимални вкусови качества.

Под действието на ултразвуковия уред „Volcano Expert" се постига ускоряване стареенето на алкохола, тъй като се ускоряват редица физикохимични процеси, водещи до отделяне на вредните компоненти – лесно летливи (метилов алкохол и ацеталдехид), и деструкция на високомолекулните съединения. Едновременно с това протича естерификация с участие на естествените компоненти на дестилатите – етилов алкохол и органични киселини (винена, оцетна, лимонена, ябълкова и др. ), при което се образуват естери – ароматни вещества. В резултат се подобряват ароматните и вкусови характеристики на напитките, като се запазват непроменени цветът и бистротата им.

Благодарение на действието на„Volcano Expert", обработеният алкохол не предизвиква сутрешно главоболие и неразположение, поради елиминиране на метиловия алкохол и компонентите, причиняващи тези ефекти.

С помощта на „Volcano Expert" всеки алкохол се превръща в напитка с изключително високо качество. Минималното време за обработка с ултразвуковия уред „Volcano Expert" е 20 минути за литър (максимум 10 л. ), като състарява (отлежава) около една година. С удължаване на времето се постигат по-добри резултати.
Експерементално е установено, че обработеният алкохол с ултразвук се усвоява и разгражда в организма около 30% по-бързо в сравнение с необработения, което е сигурна гаранция за повишаване на неговото качество.
НАЗДРАВЕ с 10-годишно уиски!

ПОКУПКИ:
София, пазар “Борово”, павилион 12
(срещу супермаркет “Европа”)
или се изпраща по куриер с наложен платеж; такса до поискване:
6, 70 лв. , на адрес: 8 лв. и получаване на следващия ден
Цена:69.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 08 нoeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 06 фeвруaрu 2010 г.
* Обявата е разгледана 3030 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Супер оферта! Лампа FRENDO 32 LED 
Други, гр. София
С два соларни панела -2 режима -32 LED -Осветяване: 35 Lumens -Време на работа: 15 часа -Батерии /вградени/: 5 x 1. 2V – 1. 8 Ah -Време за зареждане: USB – 3 до 4 часа -Време за зареждане: Солар – 12 до 15 часа -Размери: 100 x 75 x 182 ...
Супер оферта! Термос VANGO 750 Мл 
Други, гр. Троян
Лек, нечуплив, поддържа температурата на течността в него - топла или студена за няколко часа. Горната част ползвате за термо ...
Хит! машинка за сарми, банички, баклави и др. ** - обяви Търговия / Стоки 
Други, гр. София
МАШИНКА ЗА ЗАВИВАНЕ НА СAРМИ, БАНИЧКИ, БАКЛАВИ и др. „DOLMER” Оригинална машинка за свиване (завиване) на сaрми, банички, баклави и др. Поставя се листа и ...
Позлатена верижка 18 карата 
Други, гр. София
Позлатена верижка 18 карата 15 лв Имам само 1 бройка-побързайте! Описание: Страхотна позлатена верижка 43 см Чисто нова . Ръчна изработка , ●Великолепна ...
Хит за отслабване Зенда Слим 
Други, гр. София
ZENDA SLIM е билковия продукт с който само за месец ще отслабнете от 7 до 12 килограма. С ZendaSlim ще отслабнете бързо, лесно, натурално и ...