Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Обслужващ персонал за голф клуб в САЩ

Агенция светове - лицензирана фирма по наемане на работа за чужбина ( лиценз n 975 валиден до 18. 08. 2013) издаден от министерството на труда и социалната политика на република българия


пловдив
ул. „драган цанков” 49
ет. 2, офис 1


обслужващ персонал за голф клуб

набираме служители за голф клуб в сащ. работата се състои в поддръжка на тревните площи на игрището - коситба, торене и други обработки.
търсят се студенти, които ще могат да управляват мини автомобилчета по терена на игрището.

заминаването става по програма work and travel usa . по тази програма могат да кандидатстват студенти редовно обучение.

продължителност:

продължителността на wоrk and travel usa е 5 месеца. през първите 4 месеца студентите работят , а през последния месец пътуват свободно навсякъде в сащ. програмата е за j-1 /cultural exchange visa/ и обикновенно се провежда по време на ваканцията на студентите.
кандидатите сами избират желания от тях период за участие в програмата и имената на приятели, с които ще заминат заедно за usa.

условия на живот:

настаняването е в двойни стаи, като сами избирате съквартирантите си. храната се осигурява безплатно от ресторанта към игрището. работодателя има собствена база за настаняване на персонала и не се налага да пътуване до местоработата.

----------------------------------------------------------

по тази програма предлагаме много различни позиции в почти всички щатове на сащ.

по work and travel се осигуряват всички възможни позиции в областта на:

- хотелиерствот: администратори, рецепционисти, пикола, чистачи и др.

- ресторантьорството: управители , готвачи, сервитьори и др.

- спасители : басейни в хотели

- заведения за бързо хранене: mc donalds и други

- яхт клубове, голф клубове : обслужващ персонал.

- развлекателни центрове

работната седмица е 60 часа и има минимум един почивен ден. заплащането до 40 часа седмично е около 8 usd на час. за допълнителните часове е над 10 usd.
застраховка за пътуване в чужбина

заминаващите за сащ ще получат застраховка за пътуване в чужбина.
застраховката покрива следните рискове: възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи изброени по долу в резултат на злополука или акутно заболяване, настъпили със застрахования в чужбина: разходи за медицински прегледи, изследвания, лечение и хирургическа намеса, лекарства, стационарно лечение, линейка, репатриране в следствие на злополука и др.


пътни разходи

агенция светове осигурява резервации и самолетни билети на всички свои клиенти със определен процент отстъпка от цената. агенция светове дава възможност на своите клиенти, ако желаят, сами да резервират и да изберът от къде да закупят самолетен билет.

студентски кредит

агенция светове осигурява съдействие и помощ при получаване на кредит за пътуване в чужбина от експресбанк. кредити се отпускат само на кандидати, които са студенти, без значение в кои курс сте и каква специалност.как да кандидатствам?

не изпращайте cv по имейла! кандидатства се на място в офиса или с писмо изпратено по пощенски куриер.


кандидатстването по програмите за англия става по два начина. на място в офисa на фирмата в пловдив или ако сте от друго населено място и пътуването до офиса ви затруднява, може да кандатствате с писмо изпратено по пощенски куриер.

в случай, че сте избрали да кандидатствате по куриер, моля отидете на нашия сайт - от сайта кликнете на бутон "кандидатстване " - от там попълвате и разпечатвате на хартия регистрационна форма и се изпраща на посочения адрес.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. Пловдив
Обявата е публикувана на: 20 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 19 мaй 2010 г.
* Обявата е разгледана 1560 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

 
12- Months Web Developer/ Programmer Intern for multilayer digital marketing company that combines creative output with no-nonsense ...
Едногодишна Трейнинг Програма в САЩ 
Front of House 12 months Training Program in a private, member-owned country club on the north shore of Long Island, approximately 45 ...
 
Позиция: Строителни работници – покриви (покриви, изградени от каменни плочи, покриви с керемиди и метални покриви, медни или ламаринени, ...
Социални асистенти за Великобритания 
За наши клиенти във Великобритания набираме персонал за гледане на възрастни хора (социални асистенти-жени). Високи доходи в размер на до 5000 ...
 
Позиция: Строителни работници - фаянсаджии /модули за баня/ Дестинация/ Локация: Швеция Заминаване: 01/08/2017 Тип на офертата: Продължителност на ангажимента до Декември 2017, с ...