Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

От 5 години нося магнитна гривна на фирма Меркатор и от 4 години забравих за лекарствата.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ.
от v_vilia » 13 Юли 2009 16: 17

Аз съм хипертоничка от 12 години. Цели 8 години гълтах хапчета, изпълнявах прилежно препоръките, мъчех се да правя спорт поне 150 минути седмично и никаква полза. От 5 години нося магнитна гривна на фирма Меркатор и от 4 години забравих за лекарствата. ИСКАМ ДА ИЗКАЖА НАЙ-СЪРДЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА ФИРМА МЕРКАТОР! Скоро попаднах и на техния сайт.
Най-шокиращото е, че когато си поръчах гривната във Варна в техния офис, представителят - един мил мъж, вместо да хвали стоката си ми каза: "Госпожо, вълшебства няма, една хипертония не се лекува, но с гривната на Меркатор имате шанс да намалите лекарствата и да се предпазите от хипертонична криза".
Е, аз от 4 години не пия лекарства. Гривната на Меркатор е постоянно на ръката ми. Мои познати са си купили магнитни гривни от друга фирма, носили ги повече от година, но нямали никаква полза.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ.
от jelezov_s » 13 Юли 2009 16: 29

Ползвам от 3 г. магнитната постелка (одеяло) на фирма Меркатор. Имам близки, които са си купили подобно одеяло от друга фирма, но са разбрали, че е "менте".
Аз спя редовно (всяка вечер) на постелката. Още първите няколко седмици започнах да усещам тялото си по-освободено (без схващания, болки и тежест) при ставане от сън. Сънят ми се оправи, стана по-спокоен и по-продължителен на 3-ия или 4-ия месец. Имам два смазани прешлена на гръбнака от катастрофа и ме спохождаха много силни болки. Сега съм без болки, без значение от времето. Болките в коленете и от шиповете също изчезнаха. Кръвното ми налягане се нормализира (беше високо), кръвната захар също влезе в нормалните граници. На 52 години започнах да спортувам и то активно - в клуб по карате.
Скоро присъствах на презентация на фирмата и след това се замислих и установих, че не съм боледувал от грип цели 3 години, въпреки, че близките ми изкараха по няколко.
Не съжалявам за голямата сума, която отделих за това магнитно одеяло.
От скоро ползвам и магнитна гривна за оросяване, която си взех на презентацията на промоционална цена 85 лв.
Няма да съжалявате, ако си вземете от техните продукти ( на фирма Меркатор).

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ.
от stefi_ko » 14 Юли 2009 11: 51

Аз имам магнитна гривна и магнитен колан на Меркатор от близо 2 години. Колана ползвах за коксартроза около 6 месеца. Сега нямам болки и съм го сложила под калъфката на възглавницата, така, че да спя върху него. Съня ми се възстановаи, спряха болките в тилната област. Гривната е постоянно на ръката ми, отшумяха бодежите в сърдечната област, спря виенето на свят. Чувствам се добре. Радвам се, че Меркатор вече имат свой сайт в интернет.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ.
от dimi51 » 19 Дек 2009 22: 07

Аз имам магнитна гривна и магнитно колие на фирма Меркатор от 2004 г, които закупих на презентация. Помогнаха ми с кръвното, болките в гръбнака спряха, не съм имала главоболие няколко години. Гривната и колието са със златно покритие и не са си променили цвета през тези години. Моя приятелка си купи гривна от друга фирма с някакво тройно действие, но не е усетила за близо 2 години носене дори едно от тези действия, да не говорим за това, че гривната е избледняла и почерняла от вътрешната страна. Друга моя приятелка е попаднала в интернет на някаква друга фирма, която предлагала гривна, на картинка същата като моята - модел 6616, на по-ниска цена, зарадвала се и я купила. На третия ден гривната се разпаднала на отделни елементи. Като я сравнихме с моята, разликата в направата беше доста голяма. Аз вярвам само на магнитните бижута Меркатор, защото са тествани и много мои познати са наистина доволни от тях.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ.
от savchev » 19 Дек 2009 22: 20

Аз съм лекар. Ползвам лично аз, моята съпруга също и много мои близки магнитната постелка на Меркатор. Носим постоянно и магнитни гривни на същата фирма. Аз мисля определено, че магнитотерапията с нисък интензитет на магнитното поле и контролирани параметри помага и за профилактика и за лечение. Знам, че магнитните продукти Меркатор са тествани и отговарят на изискванията на здравните организации. Препоръчвам ги на хора с проблеми в сърдечно-съдовата дейност, хипертония, ХИБС, атеросклероза, костно-ставни заболявания, хронични белодробни заболявания и др.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ.
от ruma59 » 04 Яну 2010 14: 16

Имам оригинална магнитна гривна Меркатор KBL-66158 близо 2 години. През първите три месеца не усетих някаква промяна и бях разочарована. През четвъртия и петия месеци кръвното ми постепенно се промени от 170/110 на 130/90. Разредих първоначално лекарствата, а по-късно ги спрях за половин година. Сега вземам отвреме навреме хапчета, но състоянието ми е много по-добро. Събирам пари и за оригиналната магнитна постелка Меркатор. Моя близка спи върху нея и е шокирана от положителното действие. Имам познати, които са си купили магнитни гривни от други фирми, но не са доволни. Даже две мои съседки махнаха гривните си с тройно действие и си поръчаха оригиналните магнитни гривни Меркатор. Едната от тях с чувство за хумор каза, че е по-добре гривна с едно действие, но на практика, отколкото гривна с три действия на теория.
Моя първа братовчедка се заблудила и си поръчала гривна уж като моята от интернет, но се оказало, че това е фалшив сайт и гривната, която получила изобщо не приличала на тази от картинката.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 04 юнu 2018 г.
Валидност на обявата: 03 aпрuл 2020 г.

Галерия към обявата

    
За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 1904 пъти

Данни за контакт

За връзка с подателя на обявата използвайте:
0878 601056

Изпрати съобщение

Още обяви...

Още обяви за: фирма  години  гривна  магнитна

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

 
ЗА БАКТЕРИИТЕ С ЛЮБОВ Установено е, че стотици микробни видове и хелминти живеят в съжителство с човека. Човекът е потенциален „стопанин” на повече от 2 000 вида (89 % от тях са ...
Мумиешка - витаминизирано драже за вашите деца 
Драже за деца, съдържащо природно пречистено мумио и витамин С. «Мумиото е най-съвършеното лекарство» Авицена Мумиото винаги е било обкръжено с ореола на ...
 
Холистичен кабинет грация м Живей на чисто, подобри здравето чрез zapper Според доклади на Световната организация на здравеопазването около 80% от ...
 
Ние от фирма „Фуджияма Трейдинг“ създадохме марката “Ocha”, която внася японски зелен чай и сме първите в страната, които се занимават с ...
. . С магнитната гривна Меркатор. . . смъкнах холестерола, хапчета за кръвно много рядко пия. . 
Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ. от stefi_ko » 14 Юли 2009 11: 51 Аз имам магнитна гривна и магнитен колан на ...