Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Откажи пушенето с електронна цигара - китай като продължаваш да пушиш!

ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ И
ЛУЛА "VOLCANO"- КИТАЙ

ЕЛЕКТРОННАТА ЦИГАРА И ЛУЛА (Е-цигара, Е-лула) е съвременно електронно чудо - не ръси пепел, дими като цигара, но не замърсява въздуха. Не се нуждаете от огън, за да я запалите, но гори.

Усещането, като пушите е почти същото, както при истинска цигара (лула), но без да полепват вредни катрани по дробовете Ви и без да дразните околните непушачи.

Технологичната новост е изобретена в Китай, но от скоро е хит на Запад и у нас и бързо стана мода сред пушачите, желаещи да се откажат от вредния навик.

Е-цигара (лула) е предназначена за отказване или намаляване на цигарите. Но може да се използва и от дългогодишни и силно зависими пушачи, които не издържат без никотин на забранени за пушене места.

Е-цигара е значително постижение на съвремените технологии – модерен електронен уред, който не само опазва здравето на пушача и не замърсява околната среда, но и не създава опасност за здравето на пасивните пушачи.

Е-цигара създава привиден дим, отделяйки само водна пара, която не съдържа вредни за хората и околната среда вещества, характерни за обикновената цигара.

Е-цигара (лула) Ви осигурява същото чувство, както и при пушенето на обикновена цигара, но без вредните последици за Вашия организъм.

Сменяемият пълнител на е-цигара се зарежда с никотинов разтвор, който се добива от тютюн чрез биотехнология, отстраняваща от него вредните субстанции.

Използването на един пълнител замества изпушването на 3- 5 кутии обикновени цигари (1200–1500 всмуквания, а съдържанието на никотин е по-малко отколкото в една кутия и излиза много по-евтино на пушача, защото един пълнител е многократно по-евтин (2,28 лв.), отколкото 3-5 кутии цигари.

Можете да избирате между четири вида пълнители, според съдържанието им на никотин: с високо ниво на никотин, със средно, ниско и без никотин (High, Medium, Low и No).

Първоначално се използва патрона с високо съдържание на никотин около 4-6 седмици при нормална интензивност на пушене; следва патрон със средно съдържание 8–12 седмици; с ниско 3–4 седмици и накрая патрона без никотин 1–2 седмици и окончателно отказване от пушенето. Времето за всяка от тези стъпки е твърде индивидуално.

За Е-цигара (лула) може да чуете и добри и лоши отзиви. Преди да решите да я закупите трябва да знаете, че отказването от вредния навик и пристрастяването към пушене зависи най-вече и само от ВАС!

Е-цигара не се препоръчва за тийнейджъри и малолетни, за непушачи, за бременни и кърмачки.

Обобщавайки могат да се направят следните ИЗВОДИ:
- държите в ръката си Е-цигара, както истинската;
- димът не дразни околните и не оставя неприятни аромати и миризми;
- няма запалване, пепел и опасност от пожар;
- няма катран, вредни съставки или други канцерогенни вещества;
- можете да пушите в места, където е забранено пушенето;
- с Е-цигара (лула) много лесно, бързо, безболезнено и завинаги да се откажете от вредния навик да пушите.

Ако желаете да «пушите здравословно» и най-вече да се откажете завинаги от пушенето, Е-цигара (лула) ще Ви е в голяма помощ в това Ваше начинание .

Е-цигара е с размери Ф13,5 мм и дължина 145 мм, тегло 35 гр.(без батерия – 24 гр.). Има мъжки и дамски вариант на Е-цигара, както и вариант Е-лула.
Комплектът се състои от три части: атомизатор, батерия
(с една резервна) и два пълнителя (патрони)

ЦЕНА на комплект: 129 лв., на 5 допълнителни патрони (около 20 кутии цигари) - 12,90 лв.; Е-лула: 199 лв., на 5 пълнители – 25 лв.

ЗА ПОКУПКИ:
СОФИЯ, пазар “Борово”, павилион 12
(срещу супермаркет “Европа”) или се изпраща по куриер с наложен платеж.Такса при получаване в офиса на фирма“ЕКОНТ” – 8,10 лв., а на адрес – 9,40 лв. и получаване на следващия ден.
Цена:129.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 08 нoeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 08 мaрт 2010 г.
* Обявата е разгледана 1477 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Стоки за здраве, дом, офис и семейство ** над 50 стоки 
Други, гр. София
ФИРМА “АЛБО”- СОФИЯ П Р Е Д Л А Г А: СТОКИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ, ДОМ, ОФИС И СЕМЕЙСТВО ** ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯДИСВАНЕ „PAINT ZOOM”; по ТV се рекламира за ...
 
Душ кабините по поръчка с панти могат да бъдат изработени в квадратна, правоъгълна, овална, неправилна форма, а размерите им ги определяте Вие. ...
Луксозен фотоалбум WALTHER, 60 страници, уникална изработка, сватбен албум, Пъзел - обяви Търговия / Стоки 
Други, гр. Бургас
Представяме уникален, атрактивен, уникален сватбен фотоалбум на WALTHER, който се състои от луксозно изработени 60 страници с размер 28 x 31 см, като ...
 
Други, гр. Пловдив
Препаратът е предназначен за редовна профилактика, почистване и дезинфекция на въздуховодите и климатичните системи, като едновременно освежава въздуха и неутрализира ...
 
Други, гр. София
За Вашето здраве: ОЗОНАТОР БИТОВО-МЕДИЦИНСКИ ** ИЗПОЛЗВА СЕ ЗА ОЗОНИРАНЕ НА ВЪЗДУХА И ВОДАТА; ОБРАБОТКА НА ПЛОДОВИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, МЕСО И РИБНИ ПРОДУКТИ; ...