Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

ПЕЧЕЛЕТЕ ОТ СТИКЕРИ - ДО 2200 ЛВ. НА МЕС

ПЕЧЕЛЕТЕ ОТ СТИКЕРИ - ДО 2200 ЛВ. НА МЕС
by veniparty15 on 09.02.09 13:02

КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ СТИКЕРИ - ДО 2200 ЛВ МЕС.?
№ 75425-0234:
ИЗМЪЧВА ЛИ ВИ ХРОНИЧНО БЕЗПАРИЧИЕ?
А СТРАХУВАТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ ТО МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ?

Е, време е решим този проблем, като се научите
ДА ПЕЧЕЛИТЕ НАДОМНО
до 2200 лв/мес. от СТИКЕРИ

с Базова програма № 75425-0234:

на Женина - най-голямата Агенция за НАДОМНИ доходи, кариера, печалби в България от 12 години насам.

Получавате ТАРИКАТСКИЯ НАЧИН да го правите НАДОМНО, без пукната пара в джоба, с летящ старт, само след няколко дни! 100% законно, 0% риск - без да напускате работа!!

Така както ние го направихме преди 8 години - всички тайни на майстора! Пълно съдействие и подкрепа от нас!

Включете се навреме и си гарантирате място сред избраните
+ 5-те безплатни бонуса! (за подробностите вижте по-долу)

И всичко това за еднократната такса от: 89.85 лв

СРЕЩУ ГОРНАТА ТАКСА ЕТО КАКВО КОНКРЕТНО ПОЛУЧАВАТЕ:

1. Регистрация по програмата в най-голямата за България информационна система за надомни доходи с множество нови предложения, безплатна информация, други възможности за доход, подаръци, отстъпки, съвети.

2. Ясно, просто и разбираемо постъпково ръководство за незабавно действие, което буквално да изпълнявате, а не тепърва да Ви боли главата какво и как да правите.

3. Чудесна, практическа маркетингова схема за директни приходи от многобройните потребители на стикери, притиснати от Закона да ги ползват, така че да избегнете всякакви посредници и 100% от дохода да остава във Вашия джоб!

4. Готова за ползване ценова листа, с чудесни отстъпки за килиентите до 50% и даже до 300%, но така че в същото време и Вие да печелите до 300%, за да получавате максимално възнаграждение за труда си!

5. 100% гаранция (поне за 10 години напред) против безработица, недостиг на пари и доходи, защото вече разполагате с всичко, така че нещата да зависят само от Вас.

6. 0% риск, защото не напускате досегашната си работа, не влагате капитал!

7. Безплатна допълнителна подкрепа на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, ако има такива, по време на дейността Ви.

8. Възможност сами да определяте своето работно време и ангажименти - без началници, работодатели, уволнения! Човек трябва да се чувства и да бъде свободен!

9. Начинът още първите 3 - 5 седмици да си осигурите приходи до 150 - 200 лв/седм.

10. Самоуважението на човек, който успешно се справя с живота и признанието на най-близките Ви хора за осигурените стабилност и спокойствие в днешното бурно време.

И още, и още, и още ... Четете внимателно по-нататък!.
И от мен да го знаете,

Стикерите са нужни на всеки производител, търговец, вносител, сервиз, бизнес, лекари, зъболекари, строители, билкари, пчелари ... При това те често са задължителни, по за-кон. Освен това, постоянно се изчерпват (залепват), поради което се налага потребителите да ги поръчват от Вас повторно на всеки 2 - 5 седмици. Отново и отново, с години!

Изобщо ще се изненадате какъв живот кипи зад тази работа - кипеж с мириса на пари!
С други думи, по-сладък надомен бизнес от този едвали ще намерите, при това с помощта и съдействието на опитен производител, който го прави вече повече от 8 години.

А ЕТО С КАКВО КОНКРЕТНО ВИ ПОМАГАМЕ:

- Как да започнете веднага - в движение, даже ако нямате и грам начален капитал? Как ние го правихме в продължение на година и половина?! Как да го направите и Вие?

- Как да работите законно, без да правите сложни и скъпи регистрации на фирма? Само една проста процедура, която ще Ви отнеме време колкото за едно кафе ( до 1/2 час)?

- Как да се включите постепено и без рисково - без да напускате досегашната си работа? И да карате така до момента, когато напълно се убедите, че стикерите могат да Ви носят до 3 - 8 пъти повече доход от сега и тогава да решите дали да напуснете?

- Как да напредвате неусетно в работата си, стъпка по стъпка, така че бизнесът Ви постоянно да се разрараства и подобрява? Но не ала - бала, а конкретно!

- Как да вършите всичко надомно, само на едно бюро и маса? - без цехове, без офиси ...

- Каква хартия да използвате като суровина за стикерите? Откъде да си я набавяте до 3 пъти по-евтино даже от магазините на Метро? Как да я използвате безотпадно?

- Как да изготвяте макета (майката) за стикерите само за 5 минути, спестявайки от 5 до 15 минути за всяка нова поръчка!

А това дали ще го повярвате?

- Как да изпълнявате светкавично заявките на клиентите, докато си пият кафето?

- Как да си осигурите техните повторни поръчки, през 3 - 6 седмици, за години напред? Как да привличате клиентите (като пчели на мед), с отстъпки до 50%, а в някои случаи - даже до 300%, като в същото време и Вие печелите поне 300%?!? Знаете какво е казал Маркс за 50%, 100% и 300% печалба, нали? А пари днес са нужни на всеки.

- Как да работите дистанционно със стотици клиенти от цялата страна без да пътувате?

- Как само за няколко месеца да утроите производството си като създадете собствена дистрибуторска мрежа, без да похарчите нито лев за това? А напротив, кандидатите да се натискат и да Ви плащат (те да плащат на Вас) за правото да Ви представляват?!? -

Представяте ли си

- Как само за половин час (даже ако нямате връзка с Интернет) може да си създадете собствен е-магазин и да продавате Вашите стикери на целия свят, даже когато спите?

- Как веднага да се възползвате от възможностите за БЕЗПЛАТНА реклама и да я поддържате занапред все безплатно, осигурявайки си постоянен поток от клиенти?

Още съмнявате ли се в успеха? Защото Ви казвам и

- Кои са 10-те вида най-чести клиенти за стикерите, заставени от закона да ги използват и какви са начините Вие директно да контактувате с тях?

- Кои са 10-те други клиенти, за които може даже и да не се досетите, ако не Ви ги подскажа, благодарение на 8 годишния си опит в тази дейност?

А за капак на всичко научавате

- Какъв е най-хитроумния начин да станете невероятно популярни в обществото, пома-гайки (чрез производството на стикери) с един замах да се решат от години наболели социални проблеми? - Метод, който може да Ви спечелите даже и депутатско място!

Реални ли са тези 2200 лв/мес. е другия въпрос, който най-често ми задават?
Как точно ги пресмятаме?
Какви са гаранциите?

Не, не са реални!
Да печелите от стикери можете много повече - 20 хил., 100 хил. лв. А сега, с влизането ни в Европа - 1 млн. и повече, при това в евро! Но как да Ви го кажа, след тези почти 2 десетилетия на преходи, реформи, обезверяване? Е, мисля, че вече има светлина в тунела и всеки започва да я вижда.

Затова побързайте и заявете участието си веднага, докато още има свободна квота - 0888/428240 .

Иначе всичко е въпрос на калкулация и хромонетриране (засичане със секундомер) и с това се занимават нашите икономически експерти (възможно е известно разсейване на резултатите).

Но затова сме заложили 3 степени за развитие на тази дейност:

I. Като допълнителен доход, в извънработното Ви време и между другото.
II. Като основен бизнес, с възможности за безплатна дистрибуция по цялата страна.
III. Като перспективен европейски и световен бизнес, даже ако не знаете чужди езици.

Къде ще пласирате продукцията си?
Кой ще я изкупува?
Това сигурно ли е?

Това е последната поредица от често задавани въпроси.
И веднага бързам да Ви кажа, да не слагаме каруцата пред коня. В България, дълги години всичко беше планирано и главния проблем беше да се произвежда, а не да се продава. Днес това създава проблеми - първо се произвежда, а после се мисли за реализацията.

Така обаче не се прави! Работи се по поръчка, само когато имате заявка. Иначе замразявате пари, блокирате площи ...

Ние ще Ви научим на това - кои са клиентите, какви са начините Вие директно (без посредник) да контактувате с тях, как да им приемате поръчките и чак тогава да изпълнявате НАСИГУРНО! Така се прави и получавате ясни инструкции за процедурата.

ПОДКРЕПА И СЪДЕЙСТВИЕ
Ако всичко дотук Ви се струва малко за посочената такса от 89.85 лв, добавете и възможността да се консултирате допълнително и БЕЗПЛАТНО с нас (по телефон, e–mail, поща или на място) по всеки конкретен проблем или въпрос възникнал пред Вас в процеса на усвояване на заложените в ръководството тайни и тънкости .

Така Агенцията и 12-годишния ни опит застават зад Вас, помагайки Ви по пътя към успеха.

ДОТУК ДОБРЕ, НО ИМА И ЕДНО ОГРАНИЧЕНИЕ:

Квотата:
само 1560 участници по реда на заявките им ще бъдат допуснати до участие в тази програма. По този начин допълнително предпазваме най-предприемчивите кандидати от създаването на прекомерна конкуренция, макар че у нас сме все още далеч от нивото на конкуренция, съществуващо в Европа и Америка.

За компенсация обаче
ПОЛУЧАВАТЕ 5 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНИ ПОДАРЪКА:

Подарък № 1:
Специалният европейски бюлетин на Агенцията № „Н4“, съдържащ 272 нови програми, заедно с талон за 50% намаление!

Подарък № 2:
Как в 6 ясни и прости стъпки да изградите собствена бизнес империя, като накарате другите хора да работят за Вас и вместо Вас, докато Вие се наслаждавате на плодовете на своя труд, почивайки си някъде по Карибите?

Подарък № 3:
Кой е прекият път към успех в живота и начинът да го постигнете бързо!

Подарък № 4:
'Сезам, отвори се!' или кои са вълшебните думи, които развързват кесията и на най-стиснатия инвеститор или банкер, защото винаги има периоди, когато човек се нуждае от допълнителни пари?

Подарък № 5:
Съвременен индийски вариант на древен ритуал за ежедневно сутрешно 7 минутно зареждане с енергия, с който живота Ви ще бъде като песен, а работата Ви ще спори двойно.

Доста подаръци станаха, така че побързайте преди да размисля.
Обадете се на 0888/428240 за процедурата по включването Ви и за да си запазите място.

Времето на производителите дойде, перспективите са отлични, нека да започваме веднага!

317. Поздравявам Ви за дейността Ви, от която могат да се ползват много хора. Марияна Н., Бургас.

318. От стар, смачкан вестник намерих много интересни неща и разработки. Славчо А., Брегово.

ПО СЪЩИЯ НАЧИН:

През 1992 - 1995 год. обучихме първите 143 фондови брокери, гръбнакът на сегашната финансово-брокерска система в България.

През 2003 - 2006 г. спряхме вноса на подаръчни торбички от Унгария и Китай, като създадохме национална надомна мрежа от надомни производители (сега увеличваме квотата заради членството ни в ЕС).

Днес решаваме проблема със стикерите (вероятно, за цяла Европа), като „даваме хляб“, сигурност и доходно бъдеще за следващата група инициативни и амбициозни българи, като сега, в този момент е и

Вашия ШАНС да се наредите сред тях!
Но побързайте!
Обадете се на 0888/428240 . Ще Ви вкючим незабавно!

н.с. инж. Димитър Ламбов - управител

P.S. Не пропускайте тази възможност! Обявената тук еднократна такса за включване в програмата е изключително ниска, гарантирано „българска“ за Вас, но това няма да е задълго. Знаете какво стана с цените на имотите.
Затова побързайте! 0888/428240
Осигурете си надомно препитание сега, когато все още можете да си го позволите.

P.S.S. От 12 години, с помоща на опитни експерти, решаваме по хиляди начини (над 1350 до момента), за хиляди хора (89200 до сега) все същия проблем за увеличаване на доходите, за допълнителни приходи, за още печалби, като го правим всеки ден, от сутрин до вечер, много често и нощем и даже в почивните дни!

А днес сме се заели да помогнем и на Вас!
Включете се веднага!

ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ, МНЕНИЯ И ДОПЪЛНЕНИЯ ПО ТЕМАТА МОЖЕ ДА ДОБАВЯТЕ
КАТО ЩРАКНЕТЕ В БУТОНА "POSTREPLY" ПОД ИЛИ НАД ТЕМАТА, В ЛЯВО,
АКО ВЕЧЕ СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО ЧЛЕН НА ФОРУМА.
АКО НЕ СТЕ, НАПРАВЕТО ГО СЕГА И ТУК: http://nadomno.forumy.eu/profile.forum?mode=register

ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ, МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239 ,
НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч. И ОТ 14 ДО 18 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ,
МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365
VENYPARTY15
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 28 фeвруaрu 2009 г.
Валидност на обявата: 30 мaрт 2009 г.
* Обявата е разгледана 1363 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Работа за всеки с компютър за Цялата Страна! Допълнителни доходи без ограничения в печалбата! 
Печелете 30-50 лева на ден и повече от вкъщи, като отделяте само по 1 час на ден! Вие сте си шеф, работите си когато поискате! Начинът, ...
 
Компания DarkVisit ви предлага да заработвате голяма сума пари на ден. Разпространявайте рекламните линкове в интернет и печелете така до 25 RUB за ...
Предлагайте и ползвайте услугите ни и печелете до 20% от общата сума - обяви Работа 
Предлагайте и ползвайте услугите ни и печелете до 20% от общата сума. Работа без договори и без работно време. Печелите от оборота както следва при ...
Собствено надомно производство на самозалепващи етикети - стикери! 
ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 2200 лв. /мес. ОТ СТИКЕРИ Започвате от „0”, стъпка по стъпка – с нашия 14-годишен опит - всички тайни на майстора. ...
Забогатейте от култивирани гъби 
Работа от вкъщи, гр. Пирдоп
Печелете до 2 500 лв. годишно от 16 кв. м. избена или друга подобна площ, с която разполагате, от производството на деликатесен продукт, който може масово и ...