Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Пълен персонал за работа в дисниленд в сащ

Агенция светове - лицензирана фирма по наемане на работа за чужбина ( лиценз n 975 валиден до 18. 08. 2013) издаден от министерството на труда и социалната политика на република българия

пловдив
ул. „драган цанков” 49
ет. 2, офис 1


пълен обслужващ персонал в увеселителни паркове като дисниленд и др.

- охрана
- продажба на билети
- почистване
- продавачи в магазини за сувенири
- техническо обслужване на съораженията
- сервитьори
- бармани
- и др.

work and travel usa . по тази програма могат да кандидатстват студенти редовно обучение.

продължителност:

продължителността на wоrk and travel usa е 5 месеца. през първите 4 месеца студентите работят , а през последния месец пътуват свободно навсякъде в сащ. програмата е за j-1 /cultural exchange visa/ и обикновенно се провежда през летните месеци по време на ваканция на студентите.

студентите предварително заявяват желания от тях период за участие в програмата и имената на приятели, с които ще заминат заедно за usa.

условия на живот:

най – често настаняването е в двойни или тройни стаи, като вие сами избирате съквартирантите си. в случай , че работната ви позиция е в хотел е възможно настаняването ви да е безплатно или на специални цени. ако работите в ресторант или друго заведение за хранене , обикновенно храната ви се осигурява безплатно от кухнята към ресторанта или на минимални цени. повечето работодателите имат собствени бази за настаняване на персонала и не се налага да пътуване до местоработата.


условия на труд:

по програма work and travel се осигуряват всички възможни позиции в областта на:

- хотелиерството :
администратори, рецепционисти, пикола, чистачи и др.

- ресторантьорството:
управители , готвачи, сервитьори и др.

- спасители : басейни в хотели

- заведения за бързо хранене: mc donalds и други

- яхт клубове, голф клубове : обслужващ персонал.

- развлекателни центрове

работната седмица е 50 - 60 часа и има минимум един почивен ден. по желание се работи допълнително. заплащането до 40 часа седмично е около 9 usd на час. за допълнителните часове е около 11 usd.

застраховка за пътуване в чужбина

заминаващите за сащ ще получат застраховка за пътуване в чужбина.
застраховката покрива следните рискове: възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи изброени по долу в резултат на злополука или акутно заболяване, настъпили със застрахования в чужбина: разходи за медицински прегледи, изследвания, лечение и хирургическа намеса, лекарства, стационарно лечение, линейка, репатриране в следствие на злополука и др.

пътни разходи

агенция светове осигурява резервации и самолетни билети на всички свои клиенти със определен процент отстъпка от цената. агенция светове дава възможност на своите клиенти, ако желаят, сами да резервират и да изберът от къде да закупят самолетен билет.

студентски кредит

светове осигурява съдействие и помощ при получаване на кредит за пътуване в чужбина от експресбанк. кредити се отпускат само на кандидати, които са студенти, без значение в кои курс сте и каква специалност.


как да кандидатствам?

не изпращайте cv по имейла! кандидатства се на място в офиса или с писмо изпратено по пощенски куриер.


кандидатстването по програмите за англия става по два начина. на място в офисa на фирмата в пловдив или ако сте от друго населено място и пътуването до офиса ви затруднява, може да кандатствате с писмо изпратено по пощенски куриер.

в случай, че сте избрали да кандидатствате по куриер, моля отидете на нашия сайт - от сайта кликнете на бутон "кандидатстване " - от там попълвате и разпечатвате на хартия регистрационна форма и се изпраща на посочения адрес.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. Пловдив
Обявата е публикувана на: 20 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 19 мaй 2010 г.
* Обявата е разгледана 1541 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

 
ОПИСАНИЕ Основни детайли : Позиция: Пекар/ка Локация: Германия Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: Целогодишна УСЛОВИЯ Заплащане: Възнаграждение: € 8. 50 бруто на час /стартово възнаграждение/ Получаване на заплата: ...
Домашни Помощници 
Работа за домашни помошници Предимно за жени изисквания: Добър английски те трябва да са в състояние да четът списъка с грижи, инструкции за всеки ...
Набираме персонал за дюнер заведения в Брадфорд - обяви Работа 
Британска компания за подбор на персонал BERRO EUROPE (UK) LTD набира работници за дюнер заведения в Брадфорд . В момента имаме ...
 
Дата на започване : по договор / 01. 12. 2015 Месторабота: Германия , Верне (до Дортмунд) Заплащане за смяна от 3 месеца: 3173, 25 € общо : заплата : 3088, 25 € ...
Търсим спешно дюнерджии за заведения в Бирмингам 
Набираме спешно работници-дюнерджии за работа в елитни дюнер заведения в град Бирмингам. В момента имаме нужда от следните видове ...