Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Чистачка по домове и офиси до 40г. , Холандия

Обявата не е актуална!

Предлагаме работа в чужбина за жена между 25 и 50 години, чистене по домове и офиси, за минимум една година. Работи се самостоятелно и с друга българка. Придвижването между отделните обекти е с велосипед, скутер или автобус. Кандидатките трябва да карат задължително колело! Шофьорската книжка е в плюс.
Работата не е тежка - прахосмукачка, миене с мокър парцал, сух парцал, подреждане, понякога, но не задължително и гладене. Всичко трябва да се върши отговорно и коректно, при няколко гафа клиентите се отказват от дадената работничка, намаляват ѝ часовете. Ще има няколко седмици обучителен период с друга българка. Няма изисквания за език, чeсто в къщите няма никой, сами отлючвате, работите и си отивате.
Заплащането е по 9 евро на час. Месечно работните часове са между 140 - 155, заплатата около 1200 - 1350 евро. Работи се като "self employed", тоест самонает, или "едноличен търговец". Работничката сама плаща пътните си за автобус и здравната си осигуровка /79 евро минимум/, както и наема за стаята си. Това са стандартни условия за страната при всички фирми.
Кандидатките за работата трябва да са до 50 години, задължително. Освен това не трябва да са над 75 кг. Понякога две работнички използват заедно скутер, общата им тежест не трябва да е прекалено голяма. Освен това къщите са на два и три етажа, на ден е възможно да се качва и слиза до 40 пъти с прахосмукачка, кофа и пр. Лесното уморяване води до пропуски, а това води до отказ на клиенти.
Одобрената кандидатка ще пътува за сметка на фирмата, после билета ѝ ще бъде приспаднат от заплатата.
Ще се спи в самостоятелна стая с интернет и сателитна бг-телевизия. Наемът е 250 евро на месец /максимум/, ще се приспада от заплатата. Битовите условия са добри.
Прочетете внимателно и останалата информация на сайта преди да ни пишете.
Цена:не е обявена
Местонахождение:c. Ножарево
Обявата е публикувана на: 10 фeвруaрu 2018 г.
Валидност на обявата: 11 мaй 2018 г.
* Обявата е разгледана 1006 пъти

Данни за контакт

Към обявата няма добавени данни за контакт. За връзка с автора, моля използвайте формата за контакт или изпратете лично съобщение.

Изпрати съобщение

Още обяви...

Още обяви за: холандия  домове  офиси  чистачка

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява