Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Работници в туризма - Хотели и Ресторанти в Англия

ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ

По тези програми за младежки и студентски бригади получавате възможността за усвояване на знания с практика в работата. Програмата е много подходяща за хора с интереси за развитие.

* По част от програмите има възрастови ограничения
* Подходящи програми за момичета , момчета и студенти и неучащи


УСЛОВИЯ НА ТРУД - МЛАДЕЖКИ СТУДЕНТСКИ БРИГАДИ


В зависимост от хотела и ресторанта работните позиции могат да бъдат следните:

- администратори
- рецепционисти
- пиколо
- камериери
- сервитьори
- бармани
- помощник готвачи
- помощници в кухнята
- почистващ персонал и хигиенист
- обслужващ персонал
- спасители на басейни и обслужване
- голф клубове : като обслужващ персонал
- и друг вид неквалифицирана практика

Свободни места се обявяват основно в сферата на туризма в луксозни хотелски комплекси или малки семейни хотели и се осигуряват всички възможни позиции в областта на хотелиерствоото и ресторантьорството. Практикува се около 40 часа седмично и се осигурява минимум един почивен ден. В някои от хотелите по младежките програми на практикантите се осигуряват безплатни езикови курсове. При пристигането на практиканта до работното място се представя на супервайзера, който ръководи програмата и се въвеждат в начина на работа на съответната длъжност. По време на престоя , работодателите организират седмични срещи с цел да се помогне на практикантите да се опознаят помежду си. След завършване на програмата се издават сертификати от организацията за която сте работили и препоръки за бъдещи работодатели. Също така се получава и сертификат за завършен курс по английски език (ако сте посещавали такъв).


ЗАПЛАЩАНЕ

В Англия, заплатите се плащат веднъж седмично, в зависимост от това, колко часа сте работили през седмицата. . Заплащането е различно за различните длъжностти и започва от 5, 80 паунда на час. На някои от длъжносттите заплащането е много по високо. Нормалната работна седмица е 5 дни по 8 часа – 40 часа. По желание може да се работи извънредно до 10 – 12 часа на ден. Който остава да работи събота и неделя , след работно време или вечер в зависимост от хотела и ресторанта се плаща и оувъртайм от 7-8 паунда и нагоре. (оувъртаим – извънреден труд – плаща се допълнително). Всички заплащания се определят от работодателите на място. Заплащането е в съответствие с държавната работна заплата . Обикновенно при изплащане на заплатите се предоставя списък с изработените часове , тарифата за заплащане за работен час, както и законното заплащане, на което имате право. Получаването на заплатите е в зависимост от хотела – в брой или по банкова сметка.


НАСТАНЯВАНЕ И ХРАНА

Повечето хотели осигуряват безплатно настаняване в стаи за персонал с по 2 – 3 легла, като вие избирате с кого да бъдете настанен в една стая (най-често приятел , с когото пътувате заедно). Настаняването не винаги е безплатно, някои работодатели изискват да се заплаща минимален наем. За работещите в ресторантите храната обикновенно е безплатна или на преференциални цени. По младежки и студентски програми настаняването се осигурява по време на целия престой.


ПО ПРОГРАМАТА СЕ ОСИГУРЯВА:

- съответното разрешително за легално пребиваване
- резервация за самолетен билет
- застраховка за пътуване в чужбина
- интервю
- официални преводи и подготовка на всички необходими документи
- банкови трансфери на таксите към английската организация
- посрещане (в зависимост от конкретния случай)


СРОКОВЕ

По програмите може да се кандидатства целогодишно и заминаването е по всяко време на годината. За обработката на документите от кандидатстването по програмата до заминаването в Англия e необходим приблизително около месец.


КАК ДА ИЗПРАТИМ ЗАРАБОТЕНИТЕ ПАРИ ДО БЪЛГАРИЯ ?

До България пари могат да се изпращат по няколко начина: Като използвате услугите на: MoneyGram или Western Union. Така парите пристигат бързо, но трябва да се заплатят съответните такси. Като превеждате пари в България на роднини: Те предварително трябва да имат банкова сметка във паунди. Ако желаете да преведете парите си в България във ваша банкова сметка по банков път, трябва предварително да сте си открили банкова сметка тук в паунди. Голяма част от практикантите внасят парите в брой, като по този начин избягват заплащането на банковите такси


ЗАСТРАХОВКА ЗА ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА

Участниците в програмите получават застраховка за пътуване в чужбина. Застраховката покрива следните рискове: Възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи , изброени по долу в резултат на злополука или акутно заболяване, настъпили със застрахования в чужбина: Разходи за медицински прегледи, изследвания, лечение и хирургическа намеса, лекарства, стационарно лечение, линейка, репатриране, и смърт в следствие на злополука и др.


ПЪТНИ РАЗХОДИ

СВЕТОВЕ осигурява резервации и самолетни билети на всички свои клиенти със определен процент отстъпка от цената. Агенция СВЕТОВЕ дава възможност на своите клиенти, ако желаят, сами да резервират и да изберът от къде да закупят самолетен билет. Препоръчва се да носите и джобни пари при вашето заминаване, за да задоволите непосредствените си нужди по време на пътуването.


КРЕДИТ

СВЕТОВЕ осигурява съдействие и помощ при получаване на кредит за пътуване в чужбина от ЕКСПРЕСБАНК. Кредити се отпускат само на кандидати, които са студенти, без значение в кои курс сте и каква специалност.


КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?

Не изпращайте CV по имейла! Кандидатства се НА МЯСТО В ОФИСА или с ПИСМО изпратено по пощенски куриер.


Кандидатстването по програмите за Англия става по два начина. На място в офисa на фирмата в Пловдив или ако сте от друго населено място и пътуването до офиса ви затруднява, може да кандатствате с писмо изпратено по пощенски куриер.

В случай, че сте избрали да кандидатствате по куриер, моля отидете на нашия сайт - от сайта кликнете на бутон "Кандидатстване " - от там попълвате и разпечатвате на хартия регистрационна форма и се изпраща на посочения адрес.

за повече информация относно кандидатстването: 032 991499, 0878807678


Всички документи на кандидатите са защитени по смисъла на ЗЗЛД. Агенция Светове притежава удостоверение N 200126773 от Комисията за Защита на личните данни.


Заминаването в Англия е ЦЕЛОГОДИШНО! Пътуванията са по програми за студентски и младежки бригади, културен обмен и обмен на студенти, NVQ, TWES и др.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. Пловдив
Обявата е публикувана на: 17 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 17 мaрт 2010 г.
* Обявата е разгледана 2304 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Медицински сестри в германия 
Ние се грижим за ПРИЗНАВАНЕТО НА ВАШАТА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ В ГЕРМАНИЯ - Anerkennung des Berufs "Gesundheits- und Krankenpfleger/in". Нашето предложение: - Стартова заплата ...
Търсим спешно дюнерджии за заведения в Манчестър 
Набираме спешно работници-дюнерджии за работа в елитни дюнер заведения в град Манчестър. В момента имаме нужда от следните видове ...
Индустриални работници - Северна Германия - обяви Работа 
Заплата: €11, 50 бруто на час Квартира: Съдействие за намиране Работни часове: 40 часа на седмица Вид на офертата: Целогодишна ПРОВЕРЯВАЙТЕ РЕДОВНО ИМЕЙЛИТЕ СИ ЗА СЪОБЩЕНИЯ ОТ ...
Стажантска програма по мениджмънт 
Частен кънтри клуб намиращ се на северния бряг на Лонг Айлънд обявява свободно стажантско място за позицията администратор на ...
Работа в чужбина. хотелиерство и ресторантьорство 
РАБОТА В ЧУЖБИНА. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО Страни: Англия, Кипър и Гърция Позиции: Крупие ; Готвачи/ки ; Грил готвачи/ки ; Сервитьори/ки ; Бармани/ки ; Аниматори ; ...