Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Работници в туризма - Хотели и Ресторанти в Англия

ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ

По тези програми за младежки и студентски бригади получавате възможността за усвояване на знания с практика в работата. Програмата е много подходяща за хора с интереси за развитие.

* По част от програмите има възрастови ограничения
* Подходящи програми за момичета , момчета и студенти и неучащи


УСЛОВИЯ НА ТРУД - МЛАДЕЖКИ СТУДЕНТСКИ БРИГАДИ


В зависимост от хотела и ресторанта работните позиции могат да бъдат следните:

- администратори
- рецепционисти
- пиколо
- камериери
- сервитьори
- бармани
- помощник готвачи
- помощници в кухнята
- почистващ персонал и хигиенист
- обслужващ персонал
- спасители на басейни и обслужване
- голф клубове : като обслужващ персонал
- и друг вид неквалифицирана практика

Свободни места се обявяват основно в сферата на туризма в луксозни хотелски комплекси или малки семейни хотели и се осигуряват всички възможни позиции в областта на хотелиерствоото и ресторантьорството. Практикува се около 40 часа седмично и се осигурява минимум един почивен ден. В някои от хотелите по младежките програми на практикантите се осигуряват безплатни езикови курсове. При пристигането на практиканта до работното място се представя на супервайзера, който ръководи програмата и се въвеждат в начина на работа на съответната длъжност. По време на престоя , работодателите организират седмични срещи с цел да се помогне на практикантите да се опознаят помежду си. След завършване на програмата се издават сертификати от организацията за която сте работили и препоръки за бъдещи работодатели. Също така се получава и сертификат за завършен курс по английски език (ако сте посещавали такъв).


ЗАПЛАЩАНЕ

В Англия, заплатите се плащат веднъж седмично, в зависимост от това, колко часа сте работили през седмицата. . Заплащането е различно за различните длъжностти и започва от 5, 80 паунда на час. На някои от длъжносттите заплащането е много по високо. Нормалната работна седмица е 5 дни по 8 часа – 40 часа. По желание може да се работи извънредно до 10 – 12 часа на ден. Който остава да работи събота и неделя , след работно време или вечер в зависимост от хотела и ресторанта се плаща и оувъртайм от 7-8 паунда и нагоре. (оувъртаим – извънреден труд – плаща се допълнително). Всички заплащания се определят от работодателите на място. Заплащането е в съответствие с държавната работна заплата . Обикновенно при изплащане на заплатите се предоставя списък с изработените часове , тарифата за заплащане за работен час, както и законното заплащане, на което имате право. Получаването на заплатите е в зависимост от хотела – в брой или по банкова сметка.


НАСТАНЯВАНЕ И ХРАНА

Повечето хотели осигуряват безплатно настаняване в стаи за персонал с по 2 – 3 легла, като вие избирате с кого да бъдете настанен в една стая (най-често приятел , с когото пътувате заедно). Настаняването не винаги е безплатно, някои работодатели изискват да се заплаща минимален наем. За работещите в ресторантите храната обикновенно е безплатна или на преференциални цени. По младежки и студентски програми настаняването се осигурява по време на целия престой.


ПО ПРОГРАМАТА СЕ ОСИГУРЯВА:

- съответното разрешително за легално пребиваване
- резервация за самолетен билет
- застраховка за пътуване в чужбина
- интервю
- официални преводи и подготовка на всички необходими документи
- банкови трансфери на таксите към английската организация
- посрещане (в зависимост от конкретния случай)


СРОКОВЕ

По програмите може да се кандидатства целогодишно и заминаването е по всяко време на годината. За обработката на документите от кандидатстването по програмата до заминаването в Англия e необходим приблизително около месец.


КАК ДА ИЗПРАТИМ ЗАРАБОТЕНИТЕ ПАРИ ДО БЪЛГАРИЯ ?

До България пари могат да се изпращат по няколко начина: Като използвате услугите на: MoneyGram или Western Union. Така парите пристигат бързо, но трябва да се заплатят съответните такси. Като превеждате пари в България на роднини: Те предварително трябва да имат банкова сметка във паунди. Ако желаете да преведете парите си в България във ваша банкова сметка по банков път, трябва предварително да сте си открили банкова сметка тук в паунди. Голяма част от практикантите внасят парите в брой, като по този начин избягват заплащането на банковите такси


ЗАСТРАХОВКА ЗА ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА

Участниците в програмите получават застраховка за пътуване в чужбина. Застраховката покрива следните рискове: Възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи , изброени по долу в резултат на злополука или акутно заболяване, настъпили със застрахования в чужбина: Разходи за медицински прегледи, изследвания, лечение и хирургическа намеса, лекарства, стационарно лечение, линейка, репатриране, и смърт в следствие на злополука и др.


ПЪТНИ РАЗХОДИ

СВЕТОВЕ осигурява резервации и самолетни билети на всички свои клиенти със определен процент отстъпка от цената. Агенция СВЕТОВЕ дава възможност на своите клиенти, ако желаят, сами да резервират и да изберът от къде да закупят самолетен билет. Препоръчва се да носите и джобни пари при вашето заминаване, за да задоволите непосредствените си нужди по време на пътуването.


КРЕДИТ

СВЕТОВЕ осигурява съдействие и помощ при получаване на кредит за пътуване в чужбина от ЕКСПРЕСБАНК. Кредити се отпускат само на кандидати, които са студенти, без значение в кои курс сте и каква специалност.


КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?

Не изпращайте CV по имейла! Кандидатства се НА МЯСТО В ОФИСА или с ПИСМО изпратено по пощенски куриер.


Кандидатстването по програмите за Англия става по два начина. На място в офисa на фирмата в Пловдив или ако сте от друго населено място и пътуването до офиса ви затруднява, може да кандатствате с писмо изпратено по пощенски куриер.

В случай, че сте избрали да кандидатствате по куриер, моля отидете на нашия сайт - от сайта кликнете на бутон "Кандидатстване " - от там попълвате и разпечатвате на хартия регистрационна форма и се изпраща на посочения адрес.

за повече информация относно кандидатстването: 032 991499, 0878807678


Всички документи на кандидатите са защитени по смисъла на ЗЗЛД. Агенция Светове притежава удостоверение N 200126773 от Комисията за Защита на личните данни.


Заминаването в Англия е ЦЕЛОГОДИШНО! Пътуванията са по програми за студентски и младежки бригади, културен обмен и обмен на студенти, NVQ, TWES и др.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. Пловдив
Обявата е публикувана на: 17 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 17 мaрт 2010 г.
* Обявата е разгледана 2315 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Подбор на персонал за строителство в Чехия 
Набор на персонал за работа в стройтелството за Чехия, майстори и общи работници широко спектърен профил: Зидаро мазачи , , гипсокартон, ...
 
Работа в чужбина, гр. Горна Оряховица
Работа в Холандия за мебелисти, шивачки, крояч и дизайнер Фирма“Салим Салимов – SS 2015” EOOД спешно търси работници за изработване на дивани и ...
Англия-работа за жени и мъже - обяви Работа 
Начин на кандидатстване за работа в Англия: 1. Влезте в сайта. 2. Попълнете формата за онлайн кандидатстване, като спазвате посочените условия *Завод за ...
Работа в Ирландия / Позиция: Работници във фабрика за месо 
Позиция: Работници във фабрика за месо Дестинация/ Локация: Ирландия Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: целогодишна УСЛОВИЯ Заплащане: Възнаграждение: 9, 55 EUR/ час бруто; 14, 32 ...
Постоянна работа в Чехия , 2017 г . 
Работници за Чехия без посредници в България - мъже , жени , семейства до 55 години : - Складови работници : пакетиране и сортиране на хранителни и нехранителни ...