Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

СТАНИ ДИСТРИБУТОР на фирмата “Green Master” за много добри допълнителни доходи

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОРИ на фирмата
“Green Master” или по известна като “Volcano”

Предлагаме Ви да СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОРИ (независимо къде живеете) на популярната фирма "Green Master", по-известна с името на своите продукти "VOLCANO"- София.
Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в страната с над 9000 дистрибутори и представителства в над 30 селища, в т. ч. във всички бивши окръжни градове, както и в селищата: Банкя, Ботевград, Враца, Габрово, Исперих, Казанлък, Кнежа, Козлодуй, Петрич, Поморие, Разград, Свищов, Хасково и Червен бряг.
Стоките се закупуват по цени на едро от представителствата на фирмата, но заявки могат да се дават и по Е-поща и стоките се получават след един ден по куриер с наложен платеж, като куриерската такса е за сметка на фирмата.

Работите в удобно за Вас време, когато пожелаете, но от Вас и от обема на продажбите ще зависят Вашите допълнителни доходи и ежемесечни премии.
В началото на всеки месец се предлагат промоции и най-различни допълнителни бонус-възнаграждения. Като правило цените на някой от стоките се намаляват от постоянните базисни цени с 10-20 до 50% или при закупена дадена стока имате право втората да закупите с 50% намаление, или при закупуване на три еднакви стоки четвъртата е безплатна и т. н.

Фирмата работи по западната система “Мулти левъл маркетинг”, т. е. няма магазини, продавачи и разходи. Затова на дистрибуторите се заплащат високи печалби 30-50%, от разликата цени на едро-дребно.

Повечето от 470 стоки на фирмата може да видите на нейния сайт:

Предполагаме, че някой от продуктите на фирмата са Ви известни, като:
- ултразвукова мини пералня “Volcano”, 53-69 лв. /цени на едро-дребно/; за август цената на едро е 34 лв. , т. е. печалбата е 50%;
- електронна цигара “Volcano”, 99-129 лв. и патрони /пълнители/ за тях
/5 бр. /, 9, 90-12, 90 лв. ;
- уред за ускорено, ултразвуково стареене (отлежаване) на спиртни напитки – Япония; 10 л. ракия само за 3 часа старее (отлежава) с 10 год. ; съвсем нов продукт “Волкано-експерт”, 53-69 лв. ; цената на едро за август е 34 лв , т. е. максимална печалба от 50%. ;
- уред за сребърна вода /САЩ/; 53-69 лв. ; за август цената на едро е 34 лв. ;
- йонизираща четка за домашни любимци; 40-65 лв. ;
- магнитен декарбонизатор за перални “Магнолия”, 25-29 лв. ;
- серия йонизатори на въздуха “Volcano”; 30-39 лв. ;
- царски билки: 14 вида на маг. фарм. Н. Мангалджиев;
- продукти от серията “Здраве”, 36 вида; от 3 до 14 лв. ;
- продукти от серията “Rodiola” (кремове, балсами, гелове, лосиони и др. – около 25 вида);
- продукти от серията “Lytess” за отслабване, поддържане и оформяне на силуета (клинове с отслабващо действие, оформящи колани, бикини, стринги и др. ) над 20 вида;
- продукти от серията “Кристалите на Сваровски” над 100 вида: обеци, колиета и др. бижутерия;
- позлатени обеци и колиета на фирмата “Pedroni”; 18 вида; от 95 до 270 лв. ;
- колекция медицински магнитни гривни на фирмата “Victoria Bells” с въздействие на: мощни магнити, германий, отрицателни йони и инфрачервени лъчи; над 100 вида; от 73 до 145 лв. ;
Горните стоки не се продават по магазините, а се разпространяват само по дистрибуторската мрежа на фирмата.

След като станете дистрибутор и със своя членски № и парола се регистрирате в сайта ще можете да получавате допълнителна служебна информация, като: базисни постоянни цени на едро и препоръчителни на дребно и ежемесечни пропоционални отстъпки /от 10 до 50% за някой стоки/, награди, томболи, най-различни промоции, нови продукти, липсващи стоки временно в склада и др.

За заявяване на стоките по цени на едро има две възможности: от регионалните отговорници на фирмата (като се регистрирате ще Ви съобщя техните телефони), като не заплащате куриерска такса, но получаването на стоките става с голямо закъсанение и директни заявки до фирмата в София по Интернет на И-мейл: orders@ , като куриерските такси са за Ваша сметка, но ако във Вашето селище няма регионални представители и заявката Ви е за стоки над 100 точки куриерската такса е за сметка на фирмата.

За да станете дистрибутор трябва да закупите еднократно продукт/и/ по Ваш избор с търговска отстъпка (ТО) над 55 лв. и срещу 5 лв. получавате членска карта с №, комплект каталози, ценоразписи, листовки, инструкция за месечните премии по западната система “Мулти левъл маркетинг”и др. материали.

Всеки дистрибутор пазарува с ТО, която средно е 30%, а с месечни отстъпки достига до 40-50% (така например за юли печалбата за Е-цигари е 39 лв. , пералня – 35 лв. , уред за стареене на алкохол – 35 лв. , уред за сребърна вода – 35 лв. ; йонизираща четка– 20 лв. , магнитни гривни 32-38 лв. и т. н. ).

За всеки продукт са определени точки (Е-цигара - 52 точки, пералня - 27 т, йонизираща четка – 30 т, клин - 25 т, магнитни гривни 50-90 т и т. н. ). върху, които ежемесечно ще получавате премии до 20%.
Основният показател за месечните премии е общия обем на закупената продукция (в точки) от Вас и регистрираните от Вас дистрибутори до шесто ниво. По този критерий фирмата определя шест VIP статуса (звания) и пет VIP бонуси: личен, линеен, структурен, лидерски и регионален (виж в инструкцията за премиране) и по тях се начисчисляват различни проценти на премиите.

Фирмата дава възможност на всеки дистрибутор за максимална реализация, неповторими възможности за сътрудничество и значителни доходи и премии.
Вие след като се регистрирате като дистрибутор сте напълно равноправни със своите колеги и също сте заинтересувани да привличате свои приятели и познати да станат дистрибутори и при увеличение на груповия общ обем на покупките (в точки) ще увеличите своите доходи и своя дистрибуторски успех.

Предложението да станете дистрибутор е истинско предизвикателство за всеки от Вас, който желае да бъде част от фирмата и да се възползва от възможностите за заработването на твърде високи допълнителни доходи и премии.

За условията и допълнителна информация: 02/855 26 35, GSM 0888/373 974; 0887/255 692 или по Е-поща: и
С каталозите, продуктите, цените, точките и програмата за премиране може да се запознаете в София, пазар “Борово”, павилион 12 (срещу супермаркет “Европа”).

Ако при горните условия сте съгласни да станете дистрибутор на фирмата “Green Master” ние Ви регистрираме в София, след като ни съобщите по телефона или Е-поща следните данни: трите имена; адрес; ЕГН; телефон и стоката/и/, която еднократно ще закупите по цени на едро за над 55 лв.
След получаване на данните същия ден Ви регистрираме и по куриер Ви изпращаме членската карта, каталозите, ценоразписите, инструкцията за месечно премиране и посочената от Вас стока/и/ с наложен платеж и ги получавате на следващия ден. Ще Ви посочим и телефоните на фирмата и регионалните отговорници, от които ще заявявате и закупувате стоките по цени на едро.
Работим с куриерска фирма “Еконт”. Таксата за пратката при получаване до поискване, т. е. от офиса на фирмата е 5 лв. , на адрес: 6, 30 лв. , плюс 2, 4% върху сумата на наложения платеж, т. е. за обща сума 60 лв. таксата е 1, 50 лв.

Като дистрибутор на “Green Master” успешно продавам следните стоки: ултразвукова пералня; електронни цигари и пълнители за тях; уред за изкуствено стареене на алкохолни напитки- Япония /нов продукт/; медицински магнитни гривни и много др.
С тези продукти подробно може да се запознаете в моите обяви в Интернет сайтовете, посочени по-долу, както и в сайт адреса на фирмата:
Цена:не е обявена
Обявата е публикувана на: 09 нoeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 08 aпрuл 2010 г.
* Обявата е разгледана 8043 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

 
Ако търсите начин да увеличите доходите си, ако заплатата, която получавате не ви достига, ако работите във фирма по системата на мрежовия маркетинг, нашето ...
 
Други, гр. София
Не ограничено място за добавяне на артикули, което ви позволява работа с повече от 1 доставчик /за което съдействаме/ ! Безплатен хостинг и домейн за 1 ...
 
Други, c. Васил Левски
Търся работници за работа в кравеферма. Добри условия и добро заплащане. ...
Допълнителни доходи без кликове, реклами 
Други, гр. София
Ако търсите допълнителни доходи без кликове, реклами и други подобни , това предложение е за Вас ! Имате контакти с българи/и не само в чужбина-без ...
Интересна дистанционна работа 
Ако си човек, който не се задоволява със заплащането си и иска повече, като същевременно с това има желание да се развива, трупа нови знания и ...