Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Стоманени Къщи, Вили, Мотели, Административни сгради, Ваканционни селища, Хижи, Бунгала, Контейнери

"БУЛСТИИЛ" ООД е официалният представител за България на един от лидерите в областта на строителството на стоманени сглобяеми къщи "MTN Prefabrik" – Турция със собствен завод.

Освен къщи, по тази съвременна технология, ние можем да строим вили, мотели, административни сгради, ваканционни селища, хижи, бунгала, заведения, магазини, гаражи, контейнери и други.

Промоция!
При построяване на къща с площ от 100 м2 и нагоре получавате чек за пазаруване от магазините на Техномаркет или Технополис на стойност 1500 лв. Промоцията е валидна до 31.03.2009 г.

Бързо изграждане
Факторът време на строителство и сроковете на влизане в експлоатация пряко са свързани с по-бързата възвращаемост на вложените средства. Липсата на строителна влага позволява обзавеждането и внасянето и на най-чувствителната техника буквално часове след приключване на бояджийските и настилъчни работи.

Конфорт
Къщите са топли през зимата и прохладни през лятото. Това се дължи на изключително добрата топлоизолация на всички елементи – стени, под, таван. Сглобяемата къща има коефициент от 2,45 пъти по-добър от тухлената сграда.

Продължителност на живот
В Канада, Скандинавските страни и Западна Европа, където тази система на строителство е традиционна, са известни сгради, надживяли едно столетие, именно по тази причина небостъргачите се строят по тази технология - на стоманен скелет.

Устойчивост на земетресения
Къщите се изграждат от стоманени конструкции. Сгради с такива конструкции се препоръчват за строителство в земетръсните райони по следните причини:
1. Стоманата като конструктивен материал е изключително здрав. Той понася големи еднократни натоварвания и след това възстановява първоначалното си положение.
2. В тези сгради няма монолитни (неподвижни) връзки. Всички сглобки понасят определено разместване, без да се разрушават.
3. Значително по-ниското тегло на конструкцията допринася и за много по-малки инерционни сили.

Промоция!
При построяване на къща с площ от 100 м2 и нагоре получавате чек за пазаруване от магазините на Техномаркет или Технополис на стойност 1500 лв. Промоцията е валидна до 31.03.2009 г.

гр. Каварна 9650
ул. "Дончо Стойков" 28, офис - 5
Телефон: (0570) 8 21 16
Мобилни телефони:
089 387 90 47
089 560 89 12
www.bulsteel.com
Цена:не е обявена
Тип на имота:къща
Обявата е публикувана на: 13 мaрт 2009 г.
Валидност на обявата: 09 сeптeмврu 2009 г.
* Обявата е разгледана 2415 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

 
Къщи и вили, гр. Велико Търново
* Набира оферти за продажба на къщи в Еленския балкан - с. Руховци, Марян , Яковци, Мийковци , Бръчковци, Илаков рът, Чакали, ...
 
Къщи и вили, гр. Търговище, Вароша
Агенция за недвижими имоти Виктория – апартаменти, офиси, търговски помещения, ново строителство, земя, къщи ...
Продава двуетажна къща/ вила/ -Северното Черноморие ! - обяви Имоти купува / продава 
Къщи и вили, гр. Балчик
Оферта № 648- Продава двуетажна къща/ вила/ -Северното Черноморие. Намира се във вилна зона до к. к. Албена и Балчик. РЗП-108 кв. м. ...
5461 - Хубава къща в Беляковец! 
Къщи и вили, гр. Велико Търново
Имотът представлява новопостроена къща в едно от най-близко стоящите и предпочитани села до В. Търново – Беляковец, с добре изградена инфраструктура, ...
Предлагаме на Вашето внимание обзаведена двуетажна къща в село Кошарица 
Къщи и вили, c. Кошарица
За разлика от много български села, Кошарица интензивно се развива. В центъра му се белее съвсем нова църква, а училището и през ...