Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Tермомасажорно легло Thermal Massage Bed

Основни принципи на действие: В конструкцията на термомасажора е използвана съвършено нова технология, която е обединила редица методи на източната и западната медицина. Тази технология е патентована и е станала основополагаща за съвършено нова концепция за масажа.
Медицинското оборудване е усъвършенствано на нивото на съвременните научни технологии и използва следните принципи:
Метода на точковия масаж се състои в прилагане на натиск на точките за акупунктура, които на свой ред въздействат на всички органи на нашия организъм. Въздействието на този тип масаж се осъществява от нефритови глави на термомасажора : обезпечава организма с допълнителна енергия и ускорява обмяната на веществата. Методът е особено ефективен за профилактика и лечение на различни заболявания. В резултат на топлинното въздействие на термомасажора протича отпускане на мускулите, в които се стимулира кръвообращението и лимфата, нормализира се проводимостта на нервите.
Едновременно под влиянието на масажа се проявяват и елементи от мануалната терапия. Гръбначния стълб се разтяга, изправя се и като следствие на това се премахва прищипването на нервните окончания, разположени в гръбначния стълб и се нормализират функциите на много органи. Структурата на гръбначния стълб се приспособява към движението на нефритните масажорни глави, което довежда до изправяне и съответстващо нивелиране на гръбначния стълб, възстановяване на неговата подвижност, а заедно с това и се регулира функцията на различните системи на организма.
В комплекса от лечебни фактори използвани в термомасажора, влиза така също и общ лечебен масаж, който се извършва от термомасажните нефритови глави вградени в двете части на уреда, съответно масажиращи горната част на тялото и краката.
Масажа спомага за подобряване на кръвообращението в мускулите, нормализиране на техните функции, стопяване на мастните и холестеролни отлагания, подобряване на нервната проводимост, повишаване на настроението, премахване на умората и отпадналостта, усеща се прилив на сила, отслабват мускулните болки.
Термотерапията представлява въздействие на топлинните инфрачервени вълни на определени участъци от тялото, предизвиквайки активация на процесите на клетъчно и тъкано ниво.
Въздействие от нефритните масажни глави. На изток нефрита се счита за символ на дълголетието и здравето и излъчва вълни аналогични на излъчваните от човешкото тяло. Това му свойство подпомага лечението на увредените органи, влияе благотворно на тъканите в организма, очиства го от шлаки и токсини и оказва подмладяващо действие.
Инфрачервеното излъчване: Инфрачервеното излъчване се явява естествен регулатор на вътрешната среда на организма на молекулярно, клетъчно, тъканно ниво и на ниво функционални системи на целия организъм. Инфрачервеното излъчване ефективно регулира въглехидратите, белтъчините, мазнините, водно - солевата и минерална обмяна на веществата; клетъчния метаболизъм; регенеративните и други процеси.
Спектралните полоси на инфрачервеното излъчване оказват мощно благотворно въздействие не само на биологическите, физикохимичните и физиологични функции на организма, но и на психо-емоционалното състояние на човека, умствените способности и духовния ръст на човека, за това инфрачервената терапия е необходима особено, там където често се подлагат хората на стрес и други неблагоприятни въздействия.
Инфрачервеното излъчване влияе на сложните приспособими процеси и то оказва:
- противотуморно действие
- повишава защитните сили на организма
- предотвратява стреса и депресивните състояния
- регулира образуването ендорфина, мелатонина и други биологически активни вещества
- регулира психо-емоционалното състояние на човека и т. н.
Цена:1 900.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 27 юнu 2011 г.
Валидност на обявата: 25 сeптeмврu 2011 г.
* Обявата е разгледана 779 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Хламидиозата - най-сложното половопредавано заболяване 
Хламидиозата е инфекциозно заболяване, което днес учените смятат за най-разпространената половопредавана болест в света. Всяка година само в САЩ се ...
 
Биологично-активна добавка "Извори на чистотата" Човекът е неделима част от природата. Ние сме свързани с неделими връзки с обкръжаващия ни свят. Това е и ...
Натурални витамини за твоето дете - обяви Търговия / Стоки 
Сиропът за засилване на имунитета «ВитаМама» е много ефективен имунокоректор, който може да се използва както от възрастни, така и от деца. При ...
 
ДЕТОКСИКИРАЩ СОРБЕНТ ЗА ОЧИ ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА: - Хора със суха кожа и фини бръчки около очите - Хора с преуморени очи от продължително четене, ...
За стройна фигура и енергия 
За стройна фигура и енергия - Карнитрин (60 капсули) натурален аналог на човешкия карнитин Карнитинът е нужен за образуването на енергия. Нея човешкият организъм си ...