Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Търговски обекти - продавачи, консултанти, супервайзери, товарачи в АНГЛИЯ

АГЕНЦИЯ СВЕТОВЕ - ЛИЦЕНЗИРАНА ФИРМА ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА ЗА ЧУЖБИНА ( ЛИЦЕНЗ N 975 валиден до 18. 08. 2013) издаден от МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


ПЛОВДИВ
Ул. „Драган Цанков” 49
Ет. 2, офис 1


Work experience - младежка програма LAL-England

По тази програма кандидатите получават възможността да комбинират обучение с практика в работата. Програмата е много подходяща за хора с интереси за развитие.

По програмата се осигурява езиково обучение от 2 - 4 седмици. По време на курса или след приключване на езиковото обучение , кандидатите заемат избраните от тях работни места. На практикантите се предоставя възможността да избират из между следните сфери на работа:

Търговски обекти - продавачи, консултанти, супервайзери, касиери, администрация, финанси, връзки с обществеността и реклама, транспортна дейност и др.

Заплатите обикновенно се заплащат веднъж седмично, в зависимост от изработените часове. Заплащането е различно за различните длъжностти и започва от 5, 80 паунда на час. На някои от длъжносттите заплащането е много по високо.

Осигуряват се работни длъжности и в сферата на : СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, Хотели и катеринг, Икономика, Грижа за деца, Серкерарки, Околната среда, Инженеринг, Туризъм и много други.

Кандидатите за работа биват посрещани и придружени до работното мястото от първия ден и се представят на супервайзера, който ръководи програмата на работа и обучение. Кандидатите се въвеждат в начина на работа на съответната длъжност.

Настаняването се осигурява по време на целия престой.

По време на престоя и работата се организират седмични срещи и вечери в местното кафе или бар, с цел да се помогне на практикантите да се опознаят помежду си.
След завършване на програмата всички получават сертификат от организацията за която са работили и препоръки за бъдещи работодатели. Също така се получава и сертификат за завършен курс по английски език.

По програмите може да се кандидатства целогодишно и заминаването е по всяко време на годината. За обработката на документите от кандидатстването по програмата до заминаването в Англия e необходим приблизително 1 месец


ЗАСТРАХОВКА
Застраховката покрива следните рискове: Възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи в резултат на злополука или акутно заболяване, настъпили със застрахования в чужбина: Разходи за медицински прегледи, изследвания, лечение и хирургическа намеса, лекарства, стационарно лечение, линейка, репатриране в следствие на злополука и др.


КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?

Не изпращайте CV по имейла! Кандидатства се НА МЯСТО В ОФИСА или с ПИСМО изпратено по пощенски куриер.


Кандидатстването по програмите за Англия става по два начина. На място в офисa на фирмата в Пловдив или ако сте от друго населено място и пътуването до офиса ви затруднява, може да кандатствате с писмо изпратено по пощенски куриер.

В случай, че сте избрали да кандидатствате по куриер, моля отидете на нашия сайт - от сайта кликнете на бутон "Кандидатстване " - от там попълвате и разпечатвате на хартия регистрационна форма и се изпраща на посочения адрес.

Всички документи на кандидатите са защитени по смисъла на ЗЗЛД. Агенция Светове притежава удостоверение N 200126773 от Комисията за Защита на личните данни.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. Пловдив
Обявата е публикувана на: 20 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 19 мaй 2010 г.
* Обявата е разгледана 1211 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Грижа за Възрастни Хора в Семейства в Англия и Уелс 
Търсим кандидатки за социални асистентки За гледане на възрастни хора в семейства В 20 града в Англия и Уелс, както и Западен Лондон Изисквания: ...
Майстор баничар за република кипър 
Нашата фирма търси майстор баничар за закуски в нашите обекти в република кипър самолетен билет подсигурен, квартира ...
 
Нашата фирма търси майстор баничар за закуски в нашите обекти в република кипър самолетен билет подсигурен, квартира ...
 
Какво Ви предлагаме ние: - Директен трудов договор със семейството работодател - Трудово възнаграждение от 150 до 220 англ. паунда/семично, според Вашите ...
Социални aсистенти/ асистентки/ двойки „live in” 72 лири/ден Англия Безплатен полет 
Агенция B&W търси Социални Асистенти за обгрижване на възрастни хора във Великобритания. Работното място: Hampshire, град Alton. Изискваме: ...