Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Търговски обекти - продавачи, консултанти, супервайзери, товарачи в АНГЛИЯ

АГЕНЦИЯ СВЕТОВЕ - ЛИЦЕНЗИРАНА ФИРМА ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА ЗА ЧУЖБИНА ( ЛИЦЕНЗ N 975 валиден до 18. 08. 2013) издаден от МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


ПЛОВДИВ
Ул. „Драган Цанков” 49
Ет. 2, офис 1


Work experience - младежка програма LAL-England

По тази програма кандидатите получават възможността да комбинират обучение с практика в работата. Програмата е много подходяща за хора с интереси за развитие.

По програмата се осигурява езиково обучение от 2 - 4 седмици. По време на курса или след приключване на езиковото обучение , кандидатите заемат избраните от тях работни места. На практикантите се предоставя възможността да избират из между следните сфери на работа:

Търговски обекти - продавачи, консултанти, супервайзери, касиери, администрация, финанси, връзки с обществеността и реклама, транспортна дейност и др.

Заплатите обикновенно се заплащат веднъж седмично, в зависимост от изработените часове. Заплащането е различно за различните длъжностти и започва от 5, 80 паунда на час. На някои от длъжносттите заплащането е много по високо.

Осигуряват се работни длъжности и в сферата на : СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, Хотели и катеринг, Икономика, Грижа за деца, Серкерарки, Околната среда, Инженеринг, Туризъм и много други.

Кандидатите за работа биват посрещани и придружени до работното мястото от първия ден и се представят на супервайзера, който ръководи програмата на работа и обучение. Кандидатите се въвеждат в начина на работа на съответната длъжност.

Настаняването се осигурява по време на целия престой.

По време на престоя и работата се организират седмични срещи и вечери в местното кафе или бар, с цел да се помогне на практикантите да се опознаят помежду си.
След завършване на програмата всички получават сертификат от организацията за която са работили и препоръки за бъдещи работодатели. Също така се получава и сертификат за завършен курс по английски език.

По програмите може да се кандидатства целогодишно и заминаването е по всяко време на годината. За обработката на документите от кандидатстването по програмата до заминаването в Англия e необходим приблизително 1 месец


ЗАСТРАХОВКА
Застраховката покрива следните рискове: Възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи в резултат на злополука или акутно заболяване, настъпили със застрахования в чужбина: Разходи за медицински прегледи, изследвания, лечение и хирургическа намеса, лекарства, стационарно лечение, линейка, репатриране в следствие на злополука и др.


КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?

Не изпращайте CV по имейла! Кандидатства се НА МЯСТО В ОФИСА или с ПИСМО изпратено по пощенски куриер.


Кандидатстването по програмите за Англия става по два начина. На място в офисa на фирмата в Пловдив или ако сте от друго населено място и пътуването до офиса ви затруднява, може да кандатствате с писмо изпратено по пощенски куриер.

В случай, че сте избрали да кандидатствате по куриер, моля отидете на нашия сайт - от сайта кликнете на бутон "Кандидатстване " - от там попълвате и разпечатвате на хартия регистрационна форма и се изпраща на посочения адрес.

Всички документи на кандидатите са защитени по смисъла на ЗЗЛД. Агенция Светове притежава удостоверение N 200126773 от Комисията за Защита на личните данни.
Цена:не е обявена
Местонахождение:гр. Пловдив
Обявата е публикувана на: 20 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 19 мaй 2010 г.
* Обявата е разгледана 1207 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Работа в турски пицарии и дюнерджийници в Англия 
Набираме спешно служители за наши клиенти-работодатели в Англия, които притежават пицарии и дюнер заведения. В момента търсим работници с ...
Шофьори и чистачи за турски ресторанти в Англия 
Британска посредническа агенция търси спешно самонаети шофьори и чистачи за турски ресторанти в Англия. Кандидатите трябва да знаят ...
Медицински сестри - Англия - обяви Работа 
Заплата: 15. 32P/ час Квартира: Съдействие за намиране Почивни дни: 2 почивни дни /седмично Вид на офертата: Целогодишна ПРОВЕРЯВАЙТЕ РЕДОВНО ИМЕЙЛИТЕ СИ ЗА СЪОБЩЕНИЯ ОТ ...
 
Работа в различни складове на територията на Англия, в близост до Wolverhampton. Работни позиции: Работници в складове за храна, авточасти и куриерски ...
 
ОПИСАНИЕ Основни детайли Позиция Сервитьори/ки, Бармани/ки Локация Великобритания Заминаване До 10 дни след одобрение Тип на офертата Целогодишна УСЛОВИЯ Заплащане Възнаграждение 600 £ + бакшиш Дата за получаване на заплата ...