Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Уред за предотвратяване болки в гърба, "шипове", артрит, ревматизъм и др.

АПАРАТ за ПОДОБРЯВАНЕ СТАТУСА на ОРГАНИЗМА, премахване на болките в гърба при “шипове” и др. - Китай


Апаратът HLD-2110 е комплексно съчетание на модерната електронна технология с традиционните методи на древната Китайска медицина при лечението на "шипове" (спондилоза).

Въздействието на апарата е комплексно чрез механичен натиск, електрически импулси, инфрачервено загряване в акупресурни точки и магнетизъм.

Подходящ е за употреба при болни с оплаквания: болки в гърба, хиперостеогения, периартрит, епикондилит, артрит, ревматизъм и др.

Апаратът подобрява съня, кръвната циркулация, елиминира хематоми, спомага за преодоляване на стресови и напрегнати състояния и има противотуморно въздействие.

Лечението продължава 10 дни, по един сеанс дневно по 40 мин., или два сеанса по 20 минути. При необходимост курсът се повтаря след 10-дневна почивка.

В инструкцията към апарата подробно е описан начина и последователността при използване на апарата.

Продължителността на процедурите се настройва през 5 минути. Най-голямата продължителност е 40 минути, а най-малката – 5 минути.
По желание може да се включи и функцията инфрачервено загряване.

С апарата се извършват следните процедури:

- механичен натиск и точков масаж; ефектът на акупресура се засилва при включване на инфрачервеното загряване, което допълнително успокоява болката и стимулира кръвната циркулация;
- вертебрална магнитотерапия; известно е положителното въздействие на магнитотерапията при успокояване на нервни болки, подобряване на съня, премахване на безпокойство и дискомфорт и регулиране на кръвното налягане; реализира се чрез десет мощни магнити;
- аши терапия; прилагане на електрически импулси с различна сила и честота в местата на болката – може да се прилага на различни части от тялото, при остри или хронични болки от артрит, шипове, дископатия, болки в гърба, ревматизъм, болки в коремната област, при рехабилитация след състояния на пареза, болки вследствие на вагинит, при възстановяване от спортни травми, схващания и др.

Използването на”Аши терапия” се извършна при едновременно включени два електрода, като силата и честотата на електрическите импулси се извършва от съответните бутони на контролера.
Апаратът HLD-2110 има сертификати: CE, RoHS и CQC.

Препоръчва се уредът да се използва вечер, преди лягане.

Не се препоръчва употребата на уреда при малки деца, бременни, пациенти в следоперативно състояние и хора с пейсмейкъри, тъй като постоянното магнитно поле може да им навреди.

ЦЕНА: 390 лв. (многократно по-ниска от подобни уреди на пазара)

ПОКУПКИ:
София пазар "Борово", павилион 12
(срещу супермаркет "Европа")
Заявки по Е-поща или по телефона; изпращане по куриер с наложен платеж.
Цена:390.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 08 нoeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 08 мaрт 2010 г.
* Обявата е разгледана 2696 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Нагревки с инфрачервена лампа при синузит 
Други, гр. София
Служи за облекчаване на болки в мускулите и лечение при простудни заболявания, хреми, бронхити, ревматизъм, ишиас и невралгии. Инфрачервената лампа е ...
Необходими стоки за вашето здраве, дом и офис ** 40 стоки 
Други, гр. София
СТОКИ за ВАШЕТО ЗДРАВЕ, ДОМ, ОФИС и СЕМЕЙСТВО Фирма “АЛБО”– София ПРЕДЛАГА: *** ПАРОЧИСТАЧКА “Стийм Моп УЛТРА” ...
Йонизатор, озонатор и ароматизатор от ТехноМаг - обяви Търговия / Стоки 
  
Други, гр. София
Йонизатор, озонатор и ароматизатор – настолен уред - най-съвременен мултифункционален настолен въздухопречиствател. Може да произвежда отрицателни йони, да генерира ...
Уред за Сребърна вода "Volcano Dr. Silver 101+" 
Други, гр. София
Създаден по разработка на НАСА - САЩ, уредът е предназначен за подобряване състоянието при повече от 100 труднолечими заболявания, за дезинфекция на вода с неизвестен ...
Сауна за лице и инхалатор за нос и гърло от ТехноМаг 
Други, гр. София
Този уред, с помощта на полезното действие на парата чрез приставката за сауна, дълбоко почиства лицето и внимателно премахва ...