Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

ВИП обяви, покажете вашата обява на повече хора.

Вип обяви с sms

За да публикувате обяви, като вип трябва да изпратите sms с точно определен код. Този код е различен за всяка обява и можете да го видите като кликнете на линка "Направи вип" в детайлите на Вашата обява или в списъка "Моите обяви" достъпен в горната лента на сайта. Цената на всеки sms е 2.40 лева с ДДС за абонати на всички оператори.

1. Какво ще получа, купувайки ВИП обяви

ВИП обяви се показват с предимство пред обикновените обяви във всички категории на сайта, при разглеждането на подобни обяви, както и на началната страница на сайта. В резултат на това, тези обяви имат многократно по-голям брой преглеждания от обикновените обяви и вероятността Вашата обява да постигне желаната цел е много по-голяма.

ВИП обявите се ползват със следните преференции:
  • приоритетно одобряване на обявата Ви от администратор
  • при разглеждането на ВИП обява не се показват подобни обяви под нея.
  • При разглеждане на обяви от същата категория ВИП обявите излизат най-отгоре на списъка с подобни обяви.
  • ВИП обявите се показват с различен, набиващ се на очи пред останалите обяви фон
  • възможност за поставяне на активен линк към Вашия уеб сайт.
  • автоматично подновяване на срока на валидност на обявата от датата на придобиване на ВИП статус чрез изпращане на смс или използване на ВИП кредит, което дава предимство при подреждането на ВИП обяви с еднакъв рейтинг в съответната категория.


2. Как да направя моите обяви като ВИП

Можете да публикувате ВИП обяви по два начина - с изпращане на SMS или ако си закупите ВИП кредити.

За да направите обява ВИП със SMS трябва да изпратите съобщение с точно определен код. Този код е различен за всяка обява и можете да го видите като кликнете на линка "Направи ВИП" в детайлите на Вашата обява или в списъка "Моите обяви" достъпен в горната лента на сайта.

За всеки изпратен SMS рейтингът на Вашата обява се увеличава с една единица за период от 14 дни от датата на изпращане на смс-а.

Рейтингът на ВИП обявите е изобразен със звезди в списъците и детайлите на обява. Колкото по-висок рейтинг има една обява, толкова по-добре е позиционирана тя на сайта и ще бъде видяна от повече хора. Цената на всеки SMS е 2.40 лева за абонати на всички оператори.

За да направите обяви ВИП с кредит, кликнете на линка "Направи ВИП" в детайлите на Вашата обява или в списъка "Моите обяви" достъпен в горната лента на сайта. Ако вече имате закупен кредит ще трябва само да потвърдите операцията. Като потвърдите, рейтингът на Вашата обява се увеличава с една единица. Можете да използвате колкото кредита желаете, като за всеки активиран кредит, рейтингът на Вашата обява ще се увеличава с една единица.

Ако все още не нямате кредити, ще Ви бъде предоставена възможност да си закупите.

3. Срок на валидност на ВИП обяви

За всеки изпратен SMS или използван ВИП кредит рейтингът на Вашата обява се увеличава с една единица за период от 14 дни от датата на изпращане на смс-а или на използване на ВИП кредита.

При изпращането на повече смс-и или използването на повече кредити на една дата, то това води до увеличаване на рейтинга и съответно по-добро позициониране на съответната обява, но не удължава периода, за който тя се показва като ВИП.

Ако изпратите повече от 1 смс или използвате няколко ВИП кредита в рамките на 14 дневен период, то това води до пропорционално увеличаване на рейтинга на ВИП обявата за дните, в които 14-дневните периоди се припокриват и удължаване на срока, през който обявата Ви има ВИП статус.
Например, ако изпратите един смс на 1-ви март и още един на 5-ти март, то Вашата обява ще се показва като ВИП обява с 1 звезда от 1-ви до 4-ти март, с 2 звезди от 5-ти до 14-ти март и с 1 звезда до 18-ти март.

4. Показване в карето "ВИП обяви" на началната страница на сайта.

Първите петнайсет ВИП обяви с най-висок рейтинг, се показват на началната страница на сайта. При обяви с равен рейтинг показванията се разпределят равномерно между тях.

5. Показване на ВИП обяви в категория.

При обяви с равен рейтинг подреждането е по дата на публикуване на обявата или от датата на автоматичното подновяване на срока на валидност при придобиване на ВИП статус.

6. Детайли на обява - допълнителни възможности.

Следните допълнителни възможности са налични за ВИП обявите:

- линк към Вашия уеб сайт
- ВИП обявите се показват с предимство в карето "Подобни обяви" под детайлите на обикновените обяви от същата категория.
- Отпада необходимостта от подновяване срока на валидност на обяваат, защото той се подновява автоматично при придобиване на ВИП статус.