Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

За вашето здраве: откажи пушенето завинаги

МИНИ ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА

** СЪВРЕМЕНЕН ЕФЕКТИВЕН НАЧИН ЗА ЛЕСНО, БЪРЗО
И ЗАВИНАГИ ОТКАЗВАНЕ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО С
ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА КИТАЙСКИ ПАТЕНТ

** ОТКАЖИ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО, ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ДА
ПУШИШ „ЗДРАВОСЛОВНО” И НА ЗАБРАНЕНИ МЕСТА
С МИНИ ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА!


Е-цигара е значително постижение на съвремените технологии и представлява модерен електронен уред, който не само опазва здравето на пушача, но и не замърсява околната среда и не създава опасност за здравето на околните пасивни пушачи.

Пушачите могат да се наслаждават на същото удоволствие, както при обикновената цигара, при пълна имитация на целия процес на пушене.

Е-цигара се състои от обвивка от неръждаема стомана, литиево-йонна батерия, микроелектронен модул и индикаторна лампичка на върха.

Зарядното е в комплекта е USB тип, т. е. за зареждане от компютър, но могат да се използват и приспособления за зареждане от ел. мрежа и от запалката на колата. Първоначалното зареждане е 8 часа, а периодичното дозареждане и при продължително неизползване на Е-цигара е 2-3 часа.
Напълно заредената батерия се завива на атомизатора. Когато червеният индикатор на предния край започне да мига, това означава, че батерията е изтощена и трябва да се зареди. Поставя се нов пълнител на атомизатора и цигарата е готова за използване.
Един пълнител издържа около 150 всмуквания, което се равнява на кутия нормални цигари. В комплекта има 10 резервни пълнителя, което се равнява на стек цигари. Пълнителите се продават с различна концентрация на никотин или без никотин.
Можете да избирате между четири вида пълнители, според съдържанието им на никотин: с високо ниво на никотин, със средно, ниско и без никотин (High, Medium, Low и No).
Постепенно можете да намалявате концентрацията, докато преминете на безникотинови пълнители. Това е и основната идея за трайно отказване от пушенето, което разбира се трябва да стане с Вашето активно участие и воля.
Мини Е-цигари нагледно може да видите на видеоклиповете:
Сертификат СЕ. Гаранция 2 г.

ЦЕНА: 39 лв.

ПОКУПКИ:

СОФИЯ, пазар “Борово”, павилион 12
(срещу супермаркет “Европа”)
или се изпраща по куриер с наложен платеж;
такса до поискване: 6 лв. , на адрес: 7, 30 лв.
и получаване на следващия ден
КОНТАКТИ:
Цена:39.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 07 дeкeмврu 2009 г.
Валидност на обявата: 07 мaрт 2010 г.
* Обявата е разгледана 1055 пъти

Още обяви...

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Apple ipad air- клавиатура bluetooth-aluminium 
Apple ipad air- клавиатура bluetooth-aluminium. Съвместимост с iPad Air   3. 0 Bluetooth алуминиева клавиатура.   Изключително елегантно и изискано дизайнерско ...
Топло килимче за вашето работно място. 
Други, гр. Пловдив
Топло килимче за вашето работно място Инфрачервен Килим "Килимче" – Производител: Шандор ООД, гр. Пловдив. Имате студен под и Ви ...
Тракер-аларма за мотопеди - - обяви Техника и електроника 
Други, гр. Пловдив
Тракерът е подходящ на мотопеди и мотоциклети със захранващо напрежение на акумулатора 12V. Той може да действа като алармена система, която да ...
 
Други, гр. София
Златен 24-каратов антирадиационен защитен стикер за мобилни телефони, неутрализиращ вредните електромагнитни излъчвания! ** залепете златния ...
Управление на врата с електрическа брава 
Други, гр. София
Устройството включва – напълно опроводен и свързан терминал със захранване от 220V, и три броя безконтактни чип карти тип ключодържател, първоначално програмиране с ...