Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Набирам МЛМ-дистрибутори към компания Аквасорс! Пет причини да изградиш собствен бизнес с нас!

Ако желаете да имате собствен бизнес и да постигнете финансова независимост!
Ако имате свободно време и искате да заработите добри доходи и същевременно да се забавлявате!
Ако сте вдъхновени от идеята за здравословен начин на живот!
Ако сте амбициозен и не обичате ограниченото работно време!
Тогава Вие сте готови да станете част от нас!
Предлагам ви работа, която не е свързана с работно време, работно място и твърдо възнаграждение. Работите в удобно за вас време и от вас зависят месечните ви възнаграждения.
Работата е към утвърдена на нашия пазар английска компания, работеща в сферата на здравословния начин на живот с продукти 100% на растителна основа, без консерванти, оцветители, глутен и всякави добавки. Компанията работи в сферата на Мрежовият Маркетинг, който може да ви помогне да изградите успешен бизнес и да печелите допълнителни доходи.
Вашите отговорности: популяризиране на продуктите и компанията пред близки, познати и потенциални клиенти/и без това рекламирате всеки ден по нещо, което ви е харесало, но никой не ви плаща за това/, консултирането им, поддържане на контакт с тях и постепенно изграждане на свой екип и свой бизнес.
Предлагам ви безплатно първоначално и последващо обучение, въвеждане в дейността от компетентни специалисти, подкрепа във всеки етап от развитието, нарастващо възнаграждение обвързано с постигнатите резултати, допълнителни бонуси.
Вие може да ползвате продуктите за себе си и семейството и да заплащате цени на производителя. Може да продавате продуктите и да печелите 30% от цената.
Ако сте предприемчиви, вдъхновени и желаете да последвате мечтите си, моля свържете се с мен!С удоволствие ще отговоря на всичките ви въпроси, ще бъда ваш помощник, водач и приятел в голямото ни семейство!
МИСИЯТА НА НАШАТА КОМПАНИЯ:
Здраве, енергия, дълголетие, нови възможности чрез храни и хранене със суперхрани от Природата!
"НЕКА ХРАНАТА БЪДЕ ТВОЕТО ЛЕКАРСТВО И ЛЕКАРСТВОТО ТВОЯ ХРАНА" /ХИПОКРАТ/
ПЕТ ПРИЧИНИ, ЗАРАДИ КОИТО СИ СТРУВА ДА ИЗГРАДИТЕ БИЗНЕС С НАС!
1. ПРОДУКТ: Нашата компания е водеща в производството на суперхрани и биодобавки, които се ползват от преди рждане до дълбока старост. Те са 100% натурални без никакви добавки добавки, при мнимална и щадяща човешка намеса.
Продуктите са с уникални качества и притежават силно изразен оздравителен ефект.
Те имат всички необходими Европейски сертификати.
2. КОМПАНИЯ: Нашата компания е основана от водещи английски хомеопати лидери в областта си. Акциите на компанията се търгуват успешно на Лондонската фондова борса и други борси в света. Компанията разпространява продукцията си в повече от 50 страни по света.
3. ПЛАН НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА: Вашите инвестиции в началото са само 40лв. Начислението на възнагражденията става ежемесечно до 10-то число на месеца без пропуски.
Вашите лидери никога няма да се "отделат" от вас.
Вашите спонсори са пряко заинтересовани от това да заработвате повече, така както и вие също сте заинтересовани от ръста в доходите на вашите дистрибутори.
4. СИСТЕМА НА ОБУЧЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА: Ако вие сте нов в мрежовия бизнес, не е необходимо да се учите по пътя на пробата и грешката. Готовата система от прости действия, гарантирано дава добри резултати. Всеки човек може да преуспее в този бизнес, ако го пожелае. Освен това, вашият спонсор-човекът поканил ви в този бизнес, материално е заинтересован от Вашия успех. Буквално -колкото повече получавате Вие, толкова повече получава и той. Затова Вие можете да разчитате на всестранната му помощ, а също така и на помощта на висшестоящия спонсор.
5. МОМЕНТА НА ВРЕМЕТО: В нашето време на забързан живот, стрес, замърсен въздух, обедняла почва, все по-голямо глобализиране на света тоталната химизция и агресивност на Световната фармацефтична промишленост, все повече хора се обръщат към чистата природа и натуралните продукти за да поддържат най-главното в живота си ЗДРАВЕТО СИ!!!!
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА КЪМ НАС И ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ ЗАВИНАГИ!
Цена:40.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 21 януaрu 2018 г.
Валидност на обявата: 12 януaрu 2017 г.

Галерия към обявата

    
За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 2647 пъти

Данни за контакт

Към обявата няма добавени данни за контакт. За връзка с автора, моля използвайте формата за контакт или изпратете лично съобщение.

Изпрати съобщение

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Започни собствен бизнес в България 
Ако търсиш възможност за допълнителен, а защо не основен доход, ако винаги си искал да работиш за себе си и да имаш собствен бизнес, ако си предприемчив и ...
Набирам дистрибутори за ФМ груп- не е разнос 
FM GROUP предлага колекция от избрани, висококачествени парфюми на достъпна за всеки цена. Ароматите са алтернативни на много маркови парфюми - ...
Онлайн консултант - обяви Работа 
Работа от вкъщи, гр. Добрич
Вие сте безработен или пък работите, а не ви достигат парите? Търсите допълнителна работа или пък ново предизвикателство? Тогава, вероятно нашето предложение ще ви заинтригува. Това, което ...
 
ONLINECAS ONLINE CASH WAY УДОБНИЯТ НАЧИН ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ ОТ ДОМА! Уроци, методи и стратегии за изграждане на собствен онлайн бизнес. ...
Добри доходи 
Познаваш ли хора от България и от чужбина, които искат да работят от вкъщи онлайн като Информационни консултанти по Бизнес и Красота, без ...