Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация|Забравена парола

Набирам МЛМ-дистрибутори към компания Аквасорс! Пет причини да изградиш собствен бизнес с нас!

Ако желаете да имате собствен бизнес и да постигнете финансова независимост!
Ако имате свободно време и искате да заработите добри доходи и същевременно да се забавлявате!
Ако сте вдъхновени от идеята за здравословен начин на живот!
Ако сте амбициозен и не обичате ограниченото работно време!
Тогава Вие сте готови да станете част от нас!
Предлагам ви работа, която не е свързана с работно време, работно място и твърдо възнаграждение. Работите в удобно за вас време и от вас зависят месечните ви възнаграждения.
Работата е към утвърдена на нашия пазар английска компания, работеща в сферата на здравословния начин на живот с продукти 100% на растителна основа, без консерванти, оцветители, глутен и всякави добавки. Компанията работи в сферата на Мрежовият Маркетинг, който може да ви помогне да изградите успешен бизнес и да печелите допълнителни доходи.
Вашите отговорности: популяризиране на продуктите и компанията пред близки, познати и потенциални клиенти/и без това рекламирате всеки ден по нещо, което ви е харесало, но никой не ви плаща за това/, консултирането им, поддържане на контакт с тях и постепенно изграждане на свой екип и свой бизнес.
Предлагам ви безплатно първоначално и последващо обучение, въвеждане в дейността от компетентни специалисти, подкрепа във всеки етап от развитието, нарастващо възнаграждение обвързано с постигнатите резултати, допълнителни бонуси.
Вие може да ползвате продуктите за себе си и семейството и да заплащате цени на производителя. Може да продавате продуктите и да печелите 30% от цената.
Ако сте предприемчиви, вдъхновени и желаете да последвате мечтите си, моля свържете се с мен!С удоволствие ще отговоря на всичките ви въпроси, ще бъда ваш помощник, водач и приятел в голямото ни семейство!
МИСИЯТА НА НАШАТА КОМПАНИЯ:
Здраве, енергия, дълголетие, нови възможности чрез храни и хранене със суперхрани от Природата!
"НЕКА ХРАНАТА БЪДЕ ТВОЕТО ЛЕКАРСТВО И ЛЕКАРСТВОТО ТВОЯ ХРАНА" /ХИПОКРАТ/
ПЕТ ПРИЧИНИ, ЗАРАДИ КОИТО СИ СТРУВА ДА ИЗГРАДИТЕ БИЗНЕС С НАС!
1. ПРОДУКТ: Нашата компания е водеща в производството на суперхрани и биодобавки, които се ползват от преди рждане до дълбока старост. Те са 100% натурални без никакви добавки добавки, при мнимална и щадяща човешка намеса.
Продуктите са с уникални качества и притежават силно изразен оздравителен ефект.
Те имат всички необходими Европейски сертификати.
2. КОМПАНИЯ: Нашата компания е основана от водещи английски хомеопати лидери в областта си. Акциите на компанията се търгуват успешно на Лондонската фондова борса и други борси в света. Компанията разпространява продукцията си в повече от 50 страни по света.
3. ПЛАН НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА: Вашите инвестиции в началото са само 40лв. Начислението на възнагражденията става ежемесечно до 10-то число на месеца без пропуски.
Вашите лидери никога няма да се "отделат" от вас.
Вашите спонсори са пряко заинтересовани от това да заработвате повече, така както и вие също сте заинтересовани от ръста в доходите на вашите дистрибутори.
4. СИСТЕМА НА ОБУЧЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА: Ако вие сте нов в мрежовия бизнес, не е необходимо да се учите по пътя на пробата и грешката. Готовата система от прости действия, гарантирано дава добри резултати. Всеки човек може да преуспее в този бизнес, ако го пожелае. Освен това, вашият спонсор-човекът поканил ви в този бизнес, материално е заинтересован от Вашия успех. Буквално -колкото повече получавате Вие, толкова повече получава и той. Затова Вие можете да разчитате на всестранната му помощ, а също така и на помощта на висшестоящия спонсор.
5. МОМЕНТА НА ВРЕМЕТО: В нашето време на забързан живот, стрес, замърсен въздух, обедняла почва, все по-голямо глобализиране на света тоталната химизция и агресивност на Световната фармацефтична промишленост, все повече хора се обръщат към чистата природа и натуралните продукти за да поддържат най-главното в живота си ЗДРАВЕТО СИ!!!!
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА КЪМ НАС И ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ ЗАВИНАГИ!
Цена:40.00 лв.
Местонахождение:гр. София
Обявата е публикувана на: 21 януaрu 2018 г.
Валидност на обявата: 12 януaрu 2017 г.

Галерия към обявата

    
За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 2581 пъти

Данни за контакт

Към обявата няма добавени данни за контакт. За връзка с автора, моля използвайте формата за контакт или изпратете лично съобщение.

Изпрати съобщение

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Бизнес от дома 
Работа от вкъщи, гр. Благоевград
Всеки ден си задавах въпроса как да започна работата за която съм мечтала. И ето че се случи. Страхувах се, че няма да се справя, но знаете ли че липсата на умения се ...
Основни или допълнителни доходи 
Тази обява е за хората, които мечтаят да променят живота си, но все отлагат. Стават сутрин в последната минута от алармата, вечно ...
Спри да търсиш поредната работа! Захвани се с нещо сериозно! - обяви Работа 
Създай дългосрочни и стабилни онлайн доходи! (Обявата е валидна за всеки с предприемчив дух, независимо от местоположението ви - все пак това е онлайн ...
Набирам дистрибутори за ФМ груп- не е разнос 
FM GROUP предлага колекция от избрани, висококачествени парфюми на достъпна за всеки цена. Ароматите са алтернативни на много маркови парфюми - ...
 
ONLINE CASH WAY УДОБНИЯТ НАЧИН ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ ОТ ДОМА! Уроци, методи и стратегии за изграждане на собствен онлайн бизнес. Безценни ...