Добре известен в света на спортните залагания, esport има много малко тайни. С опциите за прогнози, толкова разнообразни, колкото при класическите спортни залагания, тази нова оферта е отговорност и на букмейкърите. Това е случаят с 22bet, който се откроява с услуга, която отговаря на очакванията на играчите и редица много изгодни опции. В тази статия научете повече за esports с този оператор.

22Bet услугата за залагане на eSport

Залагащите имат възможност да залагат на League of Legends или Overwatch. За този MOBA съществуват и много интересни пазари на залагания. За стандартен CSGO мач на турнира ESL One 22Bet е домакин на над 20 отделни пазари за залагане .
Това означаваше, че играчите могат да опитат всякакви комбинации. Те имаха възможност да направят прост печеливш залог, но също така да предскажат общия брой изиграни ининга, точния резултат или да предскажат дали ще има нечетен или четен брой ининг.

Най-впечатляващо е разнообразието от обхванати eSports турнири. Играчите могат да спекулират с абсолютно всичко. Това се отнася както за Dota 2 BTS Summer Cup, така и за Националното първенство на League of Legends PG.

Списък на обхванатите игри за eSport

Откривам 22bet
сега

Излъчване на живо на 22Bet

Повечето сайтове за залагания на eSports осъзнават, че по-голямата част от феновете на залаганията на esports се радват на възможността да гледат действието на живо в реално време, докато правят своите залози. 22bet обаче все още не е включил никакви безплатни опции за пряко предаване на живо в своята зона за залагане на живо.

Независимо от това, все още е сравнително лесно да превключвате между поток на живо на стрийминг сайт и да залагате на непрекъснато променящите се коефициенти на 22Bet. Играчите винаги могат да следят резултата, за да променят съответно своите стратегии за залагане.

22Bet може да стои зад някои от опитни сайтове за залагане на eSports, когато става въпрос за стрийминг на живо. Въпреки това, играчите все още могат да получат значителни печалби, като залагат на много атрактивни коефициенти. Просто трябва да бъдете креативни.

Появата на esports в сайтовете за залагания

CSGO (Counter Strike Globale Offensive) е eSport играта, която наистина успя да обедини тълпите. За много дълго време това беше единствената игра с професионални играчи. Впоследствие бяха добавени и други оферти. Въпреки това, едва през 2006 г. сайтовете за залагания осъзнаха потенциала на този нов спорт.

Днес, следователно, повечето компании за залагания включват в своите услуги възможността да залагат на eSports игри. Те дори предлагат конкретни бонуси на залагащите в тази категория. Разбира се, букмейкърът 22bet.com прави същото.

Тя позволява да се правят много залози на основни заглавия в eSports. Сред тях са стрелците от първо лице като Counter Strike Global Offensive и арена като Dota 2. Всеки потребител има много опции за игра на игри.

Откривам 22bet
сега