След като излезе на сцената на сайта за спортни залагания през 2017 г., букмейкърът 22bet успя да привлече много абонати по целия свят. За да получите по-добро преживяване на платформата, е важно да научите за различните опции, налични там, особено по отношение на транзакциите за депозиране и теглене на пари.

Всичко за депозитите и тегленията при 22bet

Такси за депозити и тегления: 0 €
Забавяне: няколко секунди от 22bet


Списък (частичен) депозитни методи за българи:

Списък на методите за депозиране


(Частичен) списък на методите за изтегляне на българи:

Списък на методите за изтегляне

Подробности за кредитиране на банковата ви сметка на 22bet

Няколко метода на плащане са създадени от букмейкъра на 22bet за добро потребителско изживяване. Прегледът на 22bet идентифицира общо 100 различни платежни системи, използвани за попълване на акаунта ви в букмейкъра.

От една страна, залагащият може да прибегне до често използвани методи като кредитни карти или електронни портфейли. Използването на криптовалути също е част от изключителните предложения на тази онлайн платформа за залагания. Тъй като букмейкърът е достъпен в няколко държави, местните разплащателни системи също са разрешени в зависимост от държавата на пребиваване на играча.

Как да изтегля печалбите си?

Разрешени са няколко метода за теглене на пари в брой, за да могат залагащите да заявят печалбата си на 22bet. Трябва обаче да се отбележи, че за първо оттегляне залагащият трябва задължително да завърши процедурата KYC. В противен случай плащането може да не бъде потвърдено от букмейкъра.

Времето за отказ може да варира в зависимост от метода, използван от абоната. Някои системи за теглене могат да обработят заявката на залагащия в разумен срок. И обратно, други позволяват на последния незабавно да влезе във владение на парите му.

Има ли ограничения за депозит и теглене?

Офертата за депозит и теглене е предмет на ограничения от съображения за сигурност и с цел предоставяне на качествена услуга. Тази договореност също улеснява обработката на искания за плащане от участниците. Като такъв минималният необходим депозит е 1 евро или сумата, еквивалентна на тази стойност, в зависимост от валутата. За тегления няма ограничения.

Откривам 22bet
сега