В света на спортните залагания е много трудно да се намерят най-добрите букмейкъри. Всеки доставчик има предимства, както и недостатъци. Ето защо е препоръчително да се обърнете към теста, за да откриете различните параметри на сайта за онлайн залагания. В този смисъл настоящата конфронтация е проведена между букмейкърите 22bet и 1xbet.

Мачът между двамата руски букмейкъри

Откривам 22bet
сега

22bet и 1xbet са двама доставчици на спортни залагания, които имат много предимства. Всеки предлага много интересни оферти на своите клиенти по отношение на коефициенти, спортни първенства и ергономични параметри.

Page d'accueil

Как изглежда всяка от платформите за залагане 22bet и 1xbet?

Сравнителен анализ 1xbet срещу 22bet разкри, че уебсайтът на 22bet е онлайн от 2017 г. и е достъпен на няколко езика. Той предлага предимството на залагащия да залага на живо и има канал за поддръжка за адресиране на притеснения на играчи. Благодарение на този тест беше установено, че последните могат да подават своите различни искания или чрез съобщения в акаунта, или чрез имейл, или чрез телефонно обаждане, или дори чрез Skype или Twitter.

От своя страна 1xbet предлага също толкова интересни параметри. На разположение е и екип за поддръжка, който да отговори на всякакви опасения на играчите. Освен това е възможно да залагате на 1xbet и 22bet от вашия смартфон, таблет или iPad.

Сравнение на опциите за залагане

С разнообразието от спортове, предлагани от двата букмейкъра, потребителите могат да залагат на мачове от футбол, баскетбол, зимни спортове, бойни изкуства, моторни спортове и много други. Също така е възможно да се правят допълнителни селекции на залози като азиатски залози и на двете платформи за залагане. От друга страна предлаганите шансове са много атрактивни както при 1xbet, така и при 22bet.

Пример за опции за залагане при 22bet

Сравнение на начините на плащане

22bet сделките за депозит и теглене са много достъпни. Доставчикът на залагания позволява на своите потребители да кредитират своите банкроли и да теглят печалбите си чрез различни решения за плащане. Не се изискват такси за транзакции от букмейкъра. По същия начин е възможно да се извършват платежни транзакции с помощта на биткойн.

При 1xbet решенията за плащане и теглене също са разнообразни. Всъщност, най-използваните средства като банков превод, използване на банкова карта, използване на Neteller, Paysafecard или Ecocard сметка се приемат от букмейкъра.

Средства за теглене при 22bet

1xbet и 22bet, ограничени доставчици на спортни залагания?

Доставчиците на спортни залагания 1xbet и 22bet, въпреки че се стремят да предлагат най-добрите услуги за залагане, имат няколко недостатъка, които ви представих в моя тест:

  • От една страна, някои потребители на 1xbet изпитват трудности бързо да получат печалбите си,
  • С 22bet изплащанията вървят много бавно през почивните дни. Отнема много часове, за да бъдат одобрени транзакциите.

В допълнение, клиентската поддръжка, достъпна за играчите, все още липсва донякъде при 22bet. И така, все още има някои корекции, за да се предложат по-добри условия за залагане на абонатите.

Откривам 22bet
сега