Няколко фактора са част от критериите за избор на добър букмейкър. Освен оферти и възможности за депозит и теглене, има и коефициенти. Те определят вероятната печалба след залог. Колкото по-интересна е стойността му, толкова повече залагащият увеличава печалбите си от дадено събитие. Какво да запомним от 22bet и коефициентите му?

Причините за толкова високи шансове

22bet.com е международен оператор, следователно в конкуренция с целия свят
Той няма „местен“ лиценз, така че не подлежи на данъчно облагане или ограничения
Операторът е доста нов, той трябва да създаде име и да привлече големи залагащи
Той не е направил разходи за разработване на своята платформа (използване на тази на 1xbet)


Освен това букмейкърът се отличава от другите чрез своите иновации. Това е модерна платформа, която съчетава потребителски опит и уникални промоционални оферти. 22bet разполага с всички ресурси и опции, които залагащите могат да поискат да направят своите залози.

Бонусът за добре дошли определено е една от силните страни на този сайт. Той позволява на всички нови залагащи да се възползват от 100% преоценка на първия си депозит. Освен това 22bet е помислил за феновете на залаганията на Esport.

От първия ден 22bet избра да предложи изключителни коефициенти на своите клиенти. В резултат на това те са еднородни, както тези, предлагани на известни сайтове. Тези шансове са привлекателни както в еспорт, така и в конвенционалните дисциплини.

Откривам 22bet
сега

Спортното предложение на 22bet

Офертите в букмейкъра 22bet са сред най-атрактивните на пазара за онлайн залагания. Услугите му са адаптирани да правят офшорни залози с 22bet в пълна безопасност.

Всеки месец сайтът предлага близо 60 000 събития преди мач от 40 дисциплини. За футболни мачове спортната оферта предлага освен конвенционални комбинации, 450 други залози.

Това включва недостатъци, както и спечелени маржове. Освен това потокът на живо на този сайт за залагания включва мачове от най-големите лиги в света като La Premier League, La Ligua и т.н. Никой спорт не е останал след себе си. На разположение са десетки залози за любителите на тениса и баскетбола.

Пример за интерфейс по време на футболен мач

Букмейкърът разполага и с много конкурентна секция за залагане на живо. Като цяло всеки месец се отразяват над 1000 събития в няколко дисциплини. Той не се интересува само от основните спортове, тъй като е възможно да се залага и на крикет и конни надбягвания.

Макар и привлекателен, 22bet не се радва на национално признаване на комисионни за онлайн игри. Въпреки това е отворен за играчи от Франция. Те все още представляват значителен марж за клиентите на платформата.

Разбиране как работят коефициентите

Коефициентите отразяват шансовете за събитие, възникнало при спортни залагания. Колкото по-висока е стойността му, толкова по-малки са шансовете за реализацията му, но не и невъзможно. Той се изчислява на базата на много специфичен алгоритъм, разработен от всеки букмейкър. 22bet се отличава с атрактивно и изгодно предложение за всички свои абонати.

Как да изчислите печалбите си с коефициентите?

Има четири основни термина, които трябва да запомните, за да изчислите печалбите си от спортни залагания. Има залог, коефициент, изплащане и печалба. Изплащането е равно на залога, умножен по коефициентите. Стойността на коефициентите обикновено е по-голяма от 1.

Например, при залог от € 40 за победа в отбор A с коефициент 2,45, вероятното изплащане за победа е € 98. Печалбата от тази сделка е разликата между печалбата и залога. Тогава е 98 € - 40 € = 58 €.

Еволюция на стойността на коефициентите при 22bet

Важна информация, трябва да се помни, че стойността на коефициентите на залагане не е статична или фиксирана. Той се развива с активност. В зависимост от хода на даден мач и изминалото време, той се актуализира автоматично от алгоритмите на букмейкъра.